Slapen in een sterrenkubusTerug naar het overzicht

Slapen onder de sterren? Overnacht in een sterrenkubus bij het Twentse Erfgoed Bossem!
Logeren bij de boer op hotelniveau, onder de sterren of terug naar de natuur? Bij Erfgoed Bossem, een biologische veehouderij, heb je allerlei keuzes voor een heerlijke vakantie op de boerderij.

Slapen in een sterrenkubus

Even met zijn tweetjes eropuit? Kom samen met je kind slapen in de knusse sterrenkubus! Door de transparante koepel in het dak is het net alsof je in de open lucht slaapt en beleef je de magie van de sterrenhemel. En voor de nieuwsgierige en leergierige kids: er is zelfs een telescoop met informatiemateriaal aanwezig!

Wil je met meerdere mensen komen logeren? Dan zijn er de gezellige lodgetenten, met veranda en een tobbe om lekker in te badderen!

Boerencamping - beleef de biologische boerderij

Ontdek wat er allemaal te doen is in de natuur. Doe mee aan de Oerrr Kindermiddag met Kriebelbeestjes, Waterpret, Sterrenhemel en Boeren Spelen of neem een kijkje bij de kleinvee vertroetel wei.

Wil je je volgende vakantie aan het water doorbrengen? Deze mooie accomodaties liggen aan een meer of plas!

Erfgoed Bossem

Dorpsstraat 7
7635 NA Lattrop-Breklenkamp
Faciliteiten - Fietsverhuur
- WiFi
- Boeken en tijdschriften te leen
- Activiteiten voor kids
- Buitenspeeltuin
- Huisdieren toegestaan (in overleg)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips