De GerrithoeveTerug naar het overzicht

Vlakbij het gezellige Den Bosch ligt deze kleinschalige camping met speelboerderij en restaurant!
Het horecabloed van deze van oorsprong boerenfamilie begon te stromen... en toen was daar, naast de veehouderij, opeens ook een restaurant, een speelboerderij en een gezellige camping. Brabantse gastvrijheid en gemoedelijkheid staan hier centraal!

De ruim opgezette plattelandscamping van De Gerrithoeve is leuk voor jong en oud! De camping is gelegen aan de achterzijde van het bedrijf dat grenst aan natuurgebied de Kleine Oisterwijkse Heide. 


Kamperen op de Boerencamping

De camping beschikt over vele unieke plaatsen. Je kunt kiezen of je graag aan het water kampeert, aan een speelveldje of met uitzicht op het Brabantse platteland. Er is een nieuw verwarmd sanitair en elke plaats is minimaal 120 m2 en voorzien van een water-, riool- en elektra aansluiting. 

Boerderijwoning

Kom je met de hele familie (10-12 personen)? Boek dan de boerderijwoning met grote woonkeuken, twee woonvertrekken en drie slaapkamers.

Speelboerderij 

Kinderen kunnen heerlijk spelen in de binnen- en buiten speeltuin. Mocht het eens wat minder weer zijn, dan liggen er overalletjes klaar in diverse maten zodat ze volop kunnen ravotten. De speelboerderij ligt in een fijne rustige omgeving en is ruim opgezet.

Geen zin om te koken?

Op het terrein zijn ook 2 horecagelegenheden waar je terecht kunt voor lunch, diner en voor de borrel. Grappig; je hoofdmenu kan worden geserveerd in een klomp, dat is pas boeren-sfeer! Fijn is ook dat alle hoofdgerechten in kinderproties besteld kunnen worden.

Nieuwsgierig geworden? Klik door naar de website voor meer informatie!

Tip: Blijf op de hoogte van de leukste Kidsproof overnachtingsadressen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De Gerrithoeve

Kollenburgsebaan 11
5062 TH Oisterwijk
Faciliteiten - Speelboerderij (binnen en buiten spelen) 
- Restaurant
- Bakkerij
- Wasmachine en droger
- Jeu de boulebaan
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips