TaarTenTuinTerug naar het overzicht

Glamping, paardrijden, varen en taart eten; wat een heerlijke plek in het Groene Hart!
Aan de Nieuwkoopse Plassen in Zuid-Holland, midden in het Groene Hart, vind je deze prachtige boerderij uit 1790. Anton en Marisca zijn trotse eigenaren van deze kleinschalige BoerenBed kampeerboerderij waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan.

Kamperen op de boerderij in het Groene Hart

In ieder stalletje van de boerderij is wel iets te beleven: er zijn kippen, schapen, varkens, koeien, konijnen, poezen en honden. In het voorjaar zijn er lammetjes. Bij de buurmanege kun je ponyrijden.

In de sfeervolle herberg op het erf geniet je van heerlijke taart, een dikke boterham met boerenkaas en goede koffie en thee. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het winkeltje in de oude stal waar groenten, zuivel en wijn worden verkocht. Er is altijd wat te beleven bij TaarTenTuin: lekker ronddobberen in een roeibootje of slootje springen! Ook heeft iedere tent zijn eigen barbecue en een kampvuurplaats.

Leuke uitjes in de omgeving van Aarlanderveen

Je verblijft aan de Nieuwkoopse Plassen, een prachtig stukje natuur waar je een tocht kunt maken met een fluisterbootje of kano. Natuurmonumenten heeft een bezoekerscentrum aan de plassen, je kunt hier heerlijk vissen, fietsen en wandelen langs de bloemrijke slootkanten. 

De boerderij ligt 4 meter onder het Normaal Amsterdams Peil. De polder wordt drooggemalen door de nog enig werkende Molenviergang ter wereld. Heel tof: één van de molens is van binnen te bezichtigen. Ook kun je op 1 km afstand van TaarTenTuin recreatieboerderij De Vooruitgang bezoeken. Tegen een kleine vergoeding kun je de kinderen laten ophalen met de trekker, waarna ze hier een middag kunnen spelen op de trampolines, met de skelters mogen rijden en in de schuur van mogen spelen. Verder zijn o.a. het Archeon of Avifauna een leuk dagje uit.

Klik door naar de website voor meer info of om een reservering te maken bij TaarTenTuin!

Boerenbed-TaarTenTuin

Achtermiddenweg 10
2445 AA Aarlanderveen
Faciliteiten - Boerderijwinkel
- Herberg
- Kampvuurplaats
- BBQ
- Pizza oven
- Gemeenschappelijke ruimte
- Kinderbedje- box- en stoel te huur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips