6x met je tiener op puber-proof vakantie in Nederland!

15 mei 2023
En opeens is je kind niet klein meer... maar voorlopig hoop je dat die tiener nog wel graag met je mee op vakantie gaat! We hebben een paar te gekke vakantieadressen in Nederland uitgezocht die jouw puber óók nog leuk vindt. Volledig met puber-proof activiteiten & faciliteiten.
Betuwestrand animatieprogramma voor tieners
Er komt een tijd dat een speeltuintje met zandbak niet meer voldoet... jouw kind van 13 jaar, 14 jaar of 15 jaar wil meer! Watersporten, stoere activiteiten, een animatieprogramma speciaal voor tieners, kortom; actie!! Naar deze vakantieparken en campings zal je puber graag nog járen met je meegaan op vakantie!

Camping Julianahoeve in Renesse

Camping de Julianahoeve in Renesse, Zeeland, bruist! De 77 meter lange Turbo glijbaan in het zwemparadijs, de DJ booth, de Chill plek en de filmzaal maken deze plek ook voor de tiener in je gezin een superfijne vakantiespot! De kampeerplaatsen op de camping kennen alle niveaus van comfort; van basic tot luxe en zelfs súper de luxe met eigen sanitair en vaatwasser. Er zijn ook fijne glamping accommodaties te huur. Voor ieder wat wils!
Bekijk Camping Julianahoeve >

 

Betuwestrand in Gelderland

De Betuwe... méér dan fruitbomen alleen! Wát een gave plek voor sportieve tieners en ouders die graag watersporten! Het strandje en de recreatieplas bieden vakantiepret voor iedereen. Test je skills op de waterski- en wakeboardbaan, in het funpark, of op het pannafield... Of kom in The Zone lekker Playstationen met nieuwe vakantievrienden!
Bekijk Gezinscamping Betuwestrand >


Recreatiepark Beringerzand in Limburg

Je puber zie je niet meer terug tijdens deze vakantie in Limburg; die hangt in de Beringerbunker! Naast het restaurant is een speciaal jeugdhonk voor tieners vanaf 12 jaar. Hier kunnen tieners genieten van muziek, een potje poolen, tafelvoetbal of gewoon lekker chillen. Ook is hier natuurlijk supersnelle WIFI beschikbaar en is er een snoepautomaat waar de jongeren zowel eten als drinken uit kunnen kopen. Buiten de avonden waarop de jongeren kunnen chillen, worden er ook af en toe feesten georganiseerd! De BeringerBunker is in de vakanties geopend van 20 uur tot 23 uur in de avond op de woensdag, vrijdag en zaterdag. Lees meer over recreatiepark Beringerzand 


Vakantiepark de Kempervennen in Noord-Brabant

Stel je voor: een water speelparadijs met maar liefst 40 onderdelen. Een kabel waterskibaan. Een loopingglijbaan van 88 meter lang. Een SnowCenter van wel 5500 m2. Een zwembad en zwemmeer waarin je een PADI duikcursus kunt volgen. Echt waar: Vakantiepark De Kempervennen van CenterParcs heeft het allemaal, op dit vakantiepark kun je puber alle kanten op! De vakantiehuisjes van De Kempervennen zijn onlangs vernieuwd en hartstikke luxe en hip ingericht. Helemáál bijzonder: Je kunt er slapen op een woonboot! Lees meer over vakantiepark De Kempervennen. 


Vakantiepark de Eemhof in Flevoland

Dit vakantiepark in Zeewolde heeft een plek speciaal voor tieners van 12-17 jaar: de HangOuts. Er is een mixtafel waarmee zij zelf kunnen zorgen voor muzikaal entertainment, een interactieve voetbalmuur en bovenal is het een plek die verboden is voor ouders! Daarnaast zijn er ook heel veel watersportactiviteiten te doen. Echt hele stoere; wat dacht je bijvoorbeeld van Flyboarden! Lees meer over de EemhofFamiliecamping De Belten in Rheeze

Dit is een perfecte camping voor gezinnen die een jonger kind hebben dat nog lekker wil spelen en zwemmen, maar ook een tiener, die zoals alle tieners (die wij kennen) het liefst vooral willen 'chillen'. Speciaal daarvoor is er de 'chillroom'; hier kunnen de pubers o.a. sportwedstrijden kijken, gamen, airhockeyen en... tja, chillen! Het animatieteam is er op deze camping ook voor deze doelgroep; speciaal voor alle kids ouder dan 13 is er een speciaal animatieprogramma vol uitdagende activiteiten. En wat wij nou zo leuk vinden; juist op vakantie is het zo fijn om als gezin leuke dingen met elkaar te doen. Daarom organiseert deze familiecamping ook familietoernooien en groepsactiviteiten! Naar Familiecamping De Belten.


Camping de Koeksebelt in Overijssel

Op de Koeksebelt worden de activiteiten voor kids in vakanties georganiseerd door een team van TOP Recreatie. Van theater tot spooktochten en poolparty's; de programma's zijn te gek voor kids van alle leeftijden, dus ook voor je tiener! Geef hem of haar dus vooral op voor de BMX workshop, een pleinfeest of een singer-songwriter wedstrijd! Waar je tiener ook blij mee zal zijn; WiFi is op de hele camping gratis ;-) 
Lees meer over camping de Koeksebelt


Ook leuk met pubers; een weekend of vakantie op een Waddeneiland! Lees ons blog over Terschelling