8x Groepsaccommodaties; vakantiehuizen voor de hele familie

6 september 2023
Zoek je een groot, kindvriendelijk vakantiehuis in Nederland om met de hele familie of vriendengroep een gezellig weekend of een minivakantie door te brengen? Bekijk deze prachtige groepsaccommodaties eens; mooie vakantiehuizen met voldoende slaapkamers en badkamers en met goede faciliteiten voor kinderen!
Groepsaccommodaties - Vakantiehuizen voor grote groepen - Kaps
Je gaat een weekend weg met de hele familie of met een grote vriendengroep met kinderen? Leuk! Dan wil je natuurlijk wel een fijn vakantiehuis met veel slaapkamers en voldoende badkamers voor iedereen. Een groepsaccommodatie waar iedereen 's avonds samen aan de eettafel bij elkaar kan komen en liefst ook samen buiten kan zitten in een ruime tuin waar kinderen lekker kunnen spelen terwijl de volwassenen even natafelen. Wij hebben ze voor je! Mooie, kindvriendelijke familiehuizen voor 10 personen, 12 personen, en zelfs vakantiehuizen voor wel 18 of ruim 20 personen vonden we. Kijk mee!

Groot, vrijstaand vakantiehuis voor 10 of 18 personen

Familiecamping Kaps in Twente is er helemaal op ingericht om volwassenen en kinderen te vermaken. Er is een grote speeltuin, een indoor speeltuin, je kunt er bowlen, golfen, vissen en sporten; ieder familielid vindt er wel iets leuks te doen! Op deze camping staan mooie 'Twentse Hoeves' voor 10 of zelfs 18 personen. Dit zijn grote, vrijstaande huizen met een ruime zithoek, gezellige grote eettafel en een heerlijke tuin. Luxe vakantiehuis met zwembad

5-sterren Recreatiepark de Boshoek heeft verschillende groepsaccommodaties. Een 12-persoons lodge die in 2 delen ins opgedeeld (perfect om met 2 gezinnen te delen), een grote 24-persoons groepsaccommodatie, én; een wellnesvilla met privé sauna én zwembad! Er is veel te doen voor iedereen, zowel op het park als in de mooie omgeving; dit 5-sterren park ligt op de Veluwe.


Groepsaccommodatie met eigen bootje!

Het kleinschalige, familievriendelijke, autovrije Vakantiepark Giethoorn, gelegen in het beroemde waterdorp, heeft 2 mooie groepsaccommodaties. Bij deze grote vakantiehuizen voor 12 personen krijg je als je tussen maart en november komt een sloep tot jullie beschikking! In 't eetcafé van dit vakantiepark zijn leuke activiteiten voor groepen en de omgeving is prachtig; middenin het centrum van het idyllische dorp Giethoorn in Overijssel en gelegen nabij Nationaal Park Weerribben Wieden. 


Groepsaccommodaties in de polder

Vakantiepark Molenwaard is zó ontzettend leuk voor families met jonge kinderen! Het park staat geheel in het teken van de kindervriendjes Fien en Teun. Dit leuke boertje en boerinnetje laten jullie tijdens de activiteiten van alles zien over het Hollandse landleven. Op het vakantiepark staan allerlei leuke thema-vakantiehuizen, waaronder een 16-persoons hooischuur, een 10-persoons drijvend huis,  of een 10- persoons vakantiehuis in de 'dorpsstraat'; deze heeft een eigen sauna. Als vakantiegast krijg je onbeperkt toegang tot het naastgelegen Avonturenboerderij Molenwaard.


Grote groepsaccommodatie aan het strand

Gaan jullie op vakantie met een héle grote familie of vriendengroep? Kies dan voor dit heerlijke grote vakantiehuis voor 26 personen op deze camping aan het strand! Camping Bakkum ligt aan de Noord-Hollandse kust. Op slechts 950m ligt het strand van Castricum. Het is zó dichtbij dat je er via een duinpad heen kunt lopen of fietsen. Rondom de camping zijn ook verschillende mooie wandel- en fietsroutes, waaronder een kabouterpad voor de allerkleinsten. 


Vrijstaande groepsaccommodaties op de Veluwe

Tijdens je verblijf op vakantiepark De Zanding in Otterlo ben je omgeven door de Veluwse bossen. Een heerlijke plek voor een vakantie met je gezin of met de hele familie. Dicht bij Apenheul en bij Paleis 't Loo, een leuk uitje met de hele familie is dus zo gevonden! Er zijn 4 grote vakantiehuizen, voor 14, 18 of zelfs 20 personen. Allemaal mooie, vrijstaande groepsaccommdaties met een privé tuin.  


Met de hele familie naar school

Het Art-Deco gedeelte van dit voormalig schoolgebouw in Friesland is nu een fijn vakantieverblijf voor 12 personen. De oude directeurskamer en de lesmaterialenkamer zijn nu 2 van de 4 slaapkamers! Er is een gezellige ruime woonkamer, een prachtige keuken en een heerlijke tuin met veel dieren. De 5 appartementen in het achterste gedeelte van het schoolgebouw zijn ook te huur als groepsaccommodatie. De groepsaccommodatie ligt rondom een besloten binnentuin: het voormalige schoolplein. BinnenInn is een geweldige plek voor een verblijf met de hele familie in Friesland!


Groepsaccommodatie op de boerderij

Neem opa en oma mee naar de boerderij! Hoeve de Betuweis een biologische melkveehouderij waar naast koeien ook veel andere dieren wonen. Kinderen mogen de boer altijd een handje helpen en lekker spelen in de speelschuur. De Boerenschuurtent is een groepsaccommodatie voor 12 personen; deze glampingtent heeft lekkere bedden voor wel 10 volwassenen en 2 kinderen! Er zijn 2 toiletten binnen en er is een warme buitendouche. Bijzonder toch!Weekendje weg of op vakantie met kinderen in Nederland? Bekijk ook eens de bijzondere overnachtingsplekken, de vakantieparken aan de kust , fijne vakantie adressen aan het water, boerderijen waar je kunt logeren bij de boer, de mooiste natuurhuisjeskinderhotels in de grote steden en overnachtingsadressen vlakbij een pretpark of dierentuin

Op zoek naar vakantiehuis voor 10 personen? Een kindvriendelijke groepsaccommodatie voor 12 personen? Met 20 personen een weekend weg in een vakantiehuis in Nederland? Vind hier vakantiehuizen met 4 slaapkamers, vakantiehuizen met 6 slaapkamers, groepsaccommodaties met een tuin en een heel bijzondere groepsaccommodatie voor de hele familie!