De leukste groepsaccommodaties

4 oktober 2019
Gezellig met de hele familie of met een vriendengroep op vakantie; in deze accommodaties is voldoende plaats voor iedereen! Bekijk hier de leukste grote vakantiehuizen voor een verblijf met een familie of vriendengroep met kinderen.
Grote vakantiehuizen - Groepsaccommodatie Bad Hulckesteijn

Bij het Bos
Flevoland - max 16 personen
Bespaar je het gesjouw met baby- en kinderspul; het word je gemakkelijk gemaakt in deze grote vakantievilla! Van linnengoed tot campingbedjes, van verschoonkussen tot binnen- en buitenspeelgoed; alles is aanwezig! Met name families met jongere kinderen zullen hier maximaal genieten. 



Huize Hulshorst
Gelderland - max 20 personen
Sfeer en luxe; dat is kenmerkend voor dit prachtige familiehuis. Smaakvol en compleet ingericht, je voelt je hier onmiddellijk thuis! Wanneer de kinderen niet in het huis spelen met de knutselspullen of spelletjes zullen ze buiten aan het schooieren zijn; de giga-tuin is wel 7000 m2 groot!
Het huis biedt plaats aan 10 volwassenen en 6 kinderen, maar je mag het gastenverblijf ook gebruiken. Een gezin van 4 kan gezellig op bezoek komen!



De Broekse Hoeve
Drenthe - accommodaties voor max. 22, 24 of 46 personen
De kampeerboerderij ligt in de Hunzevallei. In de omgeving is veel natuur en de hunebedden zijn ook dichtbij. Er zijn 3 groepsverblijven die verschillen in grootte.
De eigenaren organiseren voor groepen te gekke activiteiten, zoals highlandgames, kanotochten en boerengolf. Een fantastische plek voor een grote, actieve familie waarvan je ook de tieners wilt vermaken! 



De Vier Eiken
Drenthe - Max 27 personen
Ervaar luxe en comfort, genietend op je overkapte veranda, bij een knapperend haardvuurtje, terwijl je kinderen binnen spelletjes spelen of om het huis dartelen. Aan het eind van een gezellige dag trekt iedereen zich terug in de 11 slaapkamers. 



De Wiltzangh
Drenthe - max 18 personen
De villa heeft, verdeeld over 2 verdiepingen, een ruime zithoek met televisie en sfeerhaard, een eethoek en een keuken, 5 slaapkamers waarvan 4 boven en 1 beneden en 2 badkamers met douche, bad en toilet en er is 1 apart toilet aanwezig in de villa. Deze villa heeft een eigen sauna én een hottub! de Wiltzangh ligt aan de rand van 3 Nationaal Parken in Drenthe en op het park is een zwembad en zijn er fietsen te huur.



It Dreamlân
Friesland- max 20 personen
Mooie groepsaccommodatie voor de hele familie! De groepsaccommodatie bestaat uit 4 aparte huizen die bij elkaar 20 bedden tellen. In de grote keuken kun je gezellig met z'n allen koken om daarna aan een lange tafel te eten. Ook is er een lekkere kussenhoek met TV voor als dat de kinderen wat ál te lang duurt…



Vakantiepark de Witte Berg 
Twente- Max 20 personen
Deze  groepsaccommodatie ligt aan de rand van camping De Witte Berg in Ootmarsum. In deze karakteristieke Twentse boerderij zijn 6 slaapkamers en 6 badkamers. Er zijn verschillende ruimtes om gezellig bij elkaar te komen maar ook plek om je even terug te trekken, alleen of met je eigen gezin. Je kunt gebruik maken van alle fijne faciliteiten van de camping. 



Camping Bakkum
In het hart van deze camping in Bakkum staat de 'Bakkums Hoeve' een gezellige groepsaccommodatie met een ruime zithoek, een open woonkeuken, een heerlijke privé tuin en het sportveld om de hoek. In de woning is een kinderhoek met spelletjes, speelgoed en tekenspullen. de camping ligt in het Noord-Hollands duinreservaat, op loopafstand van het strand van Castricum, lekker uitwaaien met de hele familie! 



Bad Hulckesteijn
Nijkerk - max 18 personen
Het vakantiepark heeft een strandje en een jachthaven. Met ook nog een binnenzwembad, verschillende speeltuinen en een goed restaurant is dit een heel compleet vakantiepark waar het hele gezin een fijne tijd beleeft!gezinnen kunnen bij Bad Hulckestijn kiezen uit verschillende mooie, vrijstaande vakantiehuizen tot wel 10 personen. Voor familieweekenden of een vakantie met meerdere gezinnen heeft Bad Hulckesteijn een gave groepsaccommodatie; het 18-persoons industriële Loft.



EuroParcs Limburg
Susteren - Max 16 personen
Dit is een vakantiepark met Limburgse vakwerkhuizen en een gezellig dorpsplein waar elke dag wel iets gezelligs te doen is voor jong en oud. Op het park staan vakantiehuizen voor 14 of 16 personen, sommige met sauna en allemaal met een fijne tuin. Er is een binnenzwembad met voor de allerkleinsten een apart peuterbad en er is een natuur- en strandbad met zandstrand. De recreatievijver is ook een geweldige plek om een hengeltje uit te gooien! Uitgezwommen? Dan is er ook nog veel te spelen op het park. Het indoor speelparadijs heeft leuke, interactieve speeltoestellen en in de Hommelheidetuin zijn een springkussen, uitdagende klimtoestellen en een levensgroot schaak- en dambord.



Europarcs de Zanding
Otterlo - Max 20 personen 
Tijdens je verblijf op vakantiepark De Zanding in Otterlo ben je omgeven door de Veluwse bossen. Een heerlijke plek voor een vakantie met je gezin of met de hele familie. Er zijn verschillende grote vakantiehuizen, waarvan dit 20 persoons huis met 10 slaapkamers het grootste is. Je kunt op het park binnen in het zwembad of buiten in het meer zwemmen, er is een wellness, restaurant en sportveld. Zo is er voor iedereen van de familie iets te doen!



Vakantiepark Zilverstrand
Mol (BE) - Max 24 pers.
Wil je eens met de hele familie op vakantie in België? Dan is de moderne groepsaccommodatie voor 24 personen met speelhoekje en omheinde tuin op vakantiepark Zilverstrand uitermate geschikt! Dit Belgische vakantiepark is een droom voor waterratjes; naast natuurbad 'Het Zilvermeer' met zandstrand en glijbaan is er ook een binnenzwembad met een waterglijbaan en voor de allerkleinsten een baby- en peuterbad. Spelen kan overal op het park; in buitenspeeltuinen, maar ook in de gezellige indoorspeeltuin. Je vindt er naast tafelvoetbal en speelautomaten ook grote air trampolines. Hebben de kids zin om te knutselen, nieuwe vrienden te maken of een spelletje te spelen? Het animatieteam van de Beau en Bloem Kids Club organiseerttijdens de schoolvakanties verschillende leuke activiteiten op EuroParcs Zilverstrand!




Veel plezier met z'n allen!


Zoek je een groot vakantiehuis voor een familieweekend of een vakantie met vrienden met kinderen in Nederland? Deze groepsaccommodaties zijn ruim genoeg voor een hele groep! De huizen hebben meerdere slaapkamers, meer dan een badkamer, een fijne tuin en een goede keuken. We wensen je veel plezier tijdens je familieweekend of verblijf met vrienden in een van deze fijne vakantiehuizen voor grote groepen!