Groepsaccommodaties

4 oktober 2019
Gezellig met de hele familie of met een vriendengroep op vakantie; in deze accommodaties is voldoende plaats voor iedereen!
Bij het Bos
Flevoland - max 16 personen
Bespaar je het gesjouw met baby- en kinderspul; het word je gemakkelijk gemaakt in deze vakantievilla! Van linnengoed tot campingbedjes, van verschoonkussen tot binnen- en buitenspeelgoed; alles is aanwezig! Met name families met jongere kinderen zullen hier maximaal genieten. 
Huize Hulshorst
Gelderland - max 20 personen
Sfeer en luxe; dat is kenmerkend voor dit prachtige familiehuis. Smaakvol en compleet ingericht, je voelt je hier onmiddellijk thuis! 
Wanneer de kinderen niet in het huis spelen met de knutselspullen of spelletjes zullen ze buiten aan het schooieren zijn; de giga-tuin is wel 7000 m2 groot!
Het huis biedt plaats aan 10 volwassenen en 6 kinderen, maar je mag het gastenverblijf ook gebruiken. Een gezin van 4 kan gezellig op bezoek komen!
De Broekse Hoeve
Drenthe - accommodaties voor max. 22, 24 of 46 personen
De kampeerboerderij ligt in de Hunzevallei. In de omgeving is veel natuur en de hunebedden zijn ook dichtbij. Er zijn 3 groepsverblijven die verschillen in grootte.
De eigenaren organiseren voor groepen te gekke activiteiten, zoals highlandgames, kanotochten en boerengolf. Een fantastische plek voor een grote, actieve familie waarvan je ook de tieners wilt vermaken! 
De Vier Eiken

Drenthe - Max 27 personen
Ervaar luxe en comfort, genietend op je overkapte veranda, bij een knapperend haardvuurtje, terwijl je kinderen binnen spelletjes spelen of om het huis dartelen. Aan het eind van een gezellige dag trekt iedereen zich terug in de 11 slaapkamers. It Dreamlân
Friesland- max 20 personen
Mooie groepsaccommodatie voor de hele familie! De groepsaccommodatie bestaat uit 4 aparte huizen die bij elkaar 20 bedden tellen. In de grote keuken kun je gezellig met z'n allen koken om daarna aan een lange tafel te eten. Ook is er een lekkere kussenhoek met TV voor als dat de kinderen wat ál te lang duurt…
Veel plezier met z'n allen!