6x De leukste groepsaccommodaties

4 oktober 2019
Gezellig met de hele familie of met een vriendengroep op vakantie; in deze accommodaties is voldoende plaats voor iedereen!

Bij het Bos
Flevoland - max 16 personen
Bespaar je het gesjouw met baby- en kinderspul; het word je gemakkelijk gemaakt in deze vakantievilla! Van linnengoed tot campingbedjes, van verschoonkussen tot binnen- en buitenspeelgoed; alles is aanwezig! Met name families met jongere kinderen zullen hier maximaal genieten. 
Huize Hulshorst
Gelderland - max 20 personen
Sfeer en luxe; dat is kenmerkend voor dit prachtige familiehuis. Smaakvol en compleet ingericht, je voelt je hier onmiddellijk thuis! 
Wanneer de kinderen niet in het huis spelen met de knutselspullen of spelletjes zullen ze buiten aan het schooieren zijn; de giga-tuin is wel 7000 m2 groot!
Het huis biedt plaats aan 10 volwassenen en 6 kinderen, maar je mag het gastenverblijf ook gebruiken. Een gezin van 4 kan gezellig op bezoek komen!
De Broekse Hoeve
Drenthe - accommodaties voor max. 22, 24 of 46 personen
De kampeerboerderij ligt in de Hunzevallei. In de omgeving is veel natuur en de hunebedden zijn ook dichtbij. Er zijn 3 groepsverblijven die verschillen in grootte.
De eigenaren organiseren voor groepen te gekke activiteiten, zoals highlandgames, kanotochten en boerengolf. Een fantastische plek voor een grote, actieve familie waarvan je ook de tieners wilt vermaken! De Vier Eiken
Drenthe - Max 27 personen
Ervaar luxe en comfort, genietend op je overkapte veranda, bij een knapperend haardvuurtje, terwijl je kinderen binnen spelletjes spelen of om het huis dartelen. Aan het eind van een gezellige dag trekt iedereen zich terug in de 11 slaapkamers. It Dreamlân
Friesland- max 20 personen
Mooie groepsaccommodatie voor de hele familie! De groepsaccommodatie bestaat uit 4 aparte huizen die bij elkaar 20 bedden tellen. In de grote keuken kun je gezellig met z'n allen koken om daarna aan een lange tafel te eten. Ook is er een lekkere kussenhoek met TV voor als dat de kinderen wat ál te lang duurt…Vakantiepark de Witte Berg 
Twente- Max 20 personen
Deze  groepsaccommodatie ligt aan de rand van camping De Witte Berg in Ootmarsum. In deze karakteristieke Twentse boerderij zijn 6 slaapkamers en 6 badkamers. Er zijn verschillende ruimtes om gezellig bij elkaar te komen maar ook plek om je even terug te trekken, alleen of met je eigen gezin. Je kunt gebruik maken van alle fijne faciliteiten van de camping. Camping Bakkum
In het hart van deze camping in Bakkum staat de 'Bakkums Hoeve' een gezellige groepsaccommodatie met een ruime zithoek, een open woonkeuken, een heerlijke privé tuin en het sportveld om de hoek. In de woning is een kinderhoek met spelletjes, speelgoed en tekenspullen. de camping ligt in het Noord-Hollands duinreservaat, op loopafstand van het strand van Castricum, lekker uitwaaien met de hele familie! 
Veel plezier met z'n allen!


Zoek je een groot vakantiehuis voor een familieweekend of een vakantie met vrienden met kinderen in Nederland? Deze groepsaccommodaties zijn ruim genoeg voor een hele groep! De huizen hebben meerdere slaapkamers, meer dan een badkamer, een fijne tuin en een goede keuken. We wensen je veel plezier tijdens je familieweekend of verblijf met vrienden in een van deze fijne vakantiehuizen voor grote groepen!