Vakantieparken met binnenzwembad

9 september 2019
Wil jij er zeker van zijn dat je kids lekker kunnen plonzen tijdens jullie familievakantie in Nederland? Deze campings en vakantieparken hebben een binnenzwembad!
Vakantie is meer dan zwemmen alleen, maar zijn jouw kids echte waterratten en wil je er zeker van zijn dat ze ook kunnen zwemmen wanneer het Hollandse weer een beetje tegenvalt? Deze familiecampings en vakantieparken hebben een overdekt zwembad, goed voor dágen waterpret!


Vakantiepark Kijkduin
Direct achter de Haagse duinen ligt dit kindvriendelijke vakantiepark, dat tevens een gezellige familiecamping is. Met een paar stappen sta je op het strand en kun je dus ook een duik in de zee nemen, maar op de frissere dagen kun je ook terecht in een overdekt zwembad op het park. Kies jij hier voor een plekje op het kampeerveld, voor een bungalow of... een strandhuisje?

Zwembad Kijkduin


Kampeerdorp de Zandstuve
Deze Twentse familiecamping ligt in een fijne landelijke omgeving en heeft prachtige kampeerplekken maar ook heerlijke luxe glamping accommodaties voor wie geen zin heeft in gestoei met stokken en haringen. De faciliteiten op deze camping zijn zó uitgebreid; jong en oud zal zich hier prima vermaken, zowel op mooie zonnige dagen als wanneer het kouder of natter is. Dan duik je gewoon de indoor speeltuin 'Cobus Speelkasteel' of het Subtropisch zwembad in! 

Zandstuve


Vakantiepark het Stoetenslagh
Elke dag is een stranddag bij dit kindvriendelijke vakantiepark! Het binnenzwembad is geheel ingericht volgens strandthema, mét kiezelstrand en speelzand! Om de strandbeleving compleet te maken kun je in de fijne temperatuur van zo'n 29 graden ook beachvolleyballen en in palmbomen klimmen!

Vakantiepark Westerbergen
Deze familiecamping/ glamping zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin zal hebben. Aan zowel ouders, jonge kinderen maar ook aan pubers is gedacht, een ideale plek dus voor een fijne familievakantie! Wanneer je hier komt kamperen of gebruik maakt van één van de glamping accommodaties dan heb je ook vrij toegang tot het lekker grote binnenzwembad. Daarnaast is er nog veel meer te doen, lees maar eens verder op de site.
Camping en Bungalowpark Besthmenerberg
Dit familiepark neemt je mee op avontuur in de natuur! De bungalows, glamping lodges en kampeerplekken liggen midden in de bossen. Deze camping is met name geschikt voor gezinnen met pubers, hondeneigenaren en paardenliefhebbers. Voor wie een lekkere duik wil nemen is er zowel een binnen- als buitenzwembad!Veel vakantie- en zwemplezier!


Lees ook: 4x op hoge poten; logeren in een boomhut!