5 x Overnachten bij een pretpark

9 september 2019
Na een dagje Efteling, Beekse Bergen, Slagharen of een ander pretpark kun lekker nagenieten en uitrusten bij een van deze 5 overnachtingadressen!

Overnachten dicht bij Avonturenpark Hellendoorn

Camping de Noetselerberg ligt op de grens van Salland en Twente en dus dicht bij Avonturenpark Hellendoorn. Kom lekker kamperen of huur één van de fijne accommodaties. Plak er gerust een paar extra dagen aan vast, de camping  heeft genoeg te bieden; vermaak je in het zwembad, met het animatieteam en de sportfaciliteiten! Lees meer over Camping de Noetselerberg.
Ga voor een Avonturenpark Arrangement

Blijf je maar 1 nachtje logeren na een dagje Hellendoorn? Kies dan voor deze leuke B&B Notterveld! Het appartement is ruim genoeg voor 4 personen. De eigenaren zijn zelf ouders van jonge kinderen dus verwelkomen ook graag gezinnen. Ontbijt met lekkere verse eitjes van de kippen op het erf! Tip: Boek het voordelige avonturenpark arrangement.
Maak een vakantie van je bezoek aan themapark Slagharen!

Je beleeft de gaafste wild-west avonturen op vakantiepark Slagharen. Slaap in een 'Racoon Lodge' of 'Cowboy Cottage'. Naast het attractiepark met wel 30 attracties vind je er ook een kidsclub, waterpark en verschillende sport en spelmogelijkheden.Midden in het bos en vlakbij de Efteling en de Beekse Bergen! 

De familiekamer van Hotel Meneer van Eijck is prachtig, en zelfs voorzien van speelgoed! Het hotel heeft een eigen restaurant en is prachtig gelegen, midden in de bossen! Dit is een superfijne uitvalsbasis na een drukke dag in de Efteling of Beekse Bergen.Dol op dieren? Bezoek Burgers' Zoo en logeer op de boerderij!

Heb je na je bezoek aan Bugers' Zoo nog niet genoeg dieren gezien? Bij stadsboerderij de Teerplaats heb je grote kans nog konijntjes, hazen en soms zelf everzwijnen te zien. De tamme geitjes op het erf mogen zelfs geknuffeld worden! Tip: meer overnachtigsadressen nabij pretparken en dierentuinen vind je hier!