Campings met goede restaurants

4 juni 2021
Op vakantie vinden wij het lekker dat we niet elke dag hoeven te koken! Wij worden dan ook heel blij van een camping of vakantiepark met een goed restaurant met naast een kindermenu ook voor onszelf iets lekkers op de kaart!
Lekker eten op vakantie! | Restaurant Knoest op Camping Geversduin

Vakantie is voor ons ook: eventjes niet koken. Daarom zoeken we het liefst een camping of vakantiepark met restaurant. En dan liefst een beetje kindvriendelijkmet speeltuin of speelhoek en gerechten op de kaart die ook mijn wel erg kieskeurige zoontje lust. 

Op deze campings en vakantieparken kun jij je lekker laten bedienen en vinden je kinderen uit eten gaan ook een feest! Hier kun je kindvriendelijk uit eten op vakantie bij restaurants mét speelhoek of speeltuin:   

Gestrand in eigen land – Camping de Lakens in Bloemendaal (Noord-Holland) 

De prachtige locatie in de duinen achter het Bloemendaalse strand (Noord-Holland) is de grootste aantrekkingskracht van deze camping. Maar wij gaan vooral voor Restaurant Gestrand, met een waanzinnig terras dat uitkijkt op de speeltuinEen broodje Cuban Grilled Cheese als lunch, de Gestrand-plank bij de borrel en de Black Angus Burger of Jamaican Butterfly chicken als avondeten, dat is voor ons het ultieme vakantiegevoel. Bij onze kids zijn de verse pizza’s favoriet! Verlekker je hier vast aan de menukaart

 

Steak on the stone – Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze 

Grillmasters opgelet…. bij het restaurant van Kampeerdorp de Zandstuve in Hardenberg grill je je eigen ‘Steak on the stone op een hete lava plaatEen Stuufbiertje erbij en je vakantie is begonnen! Liever pizza of een gerechtje om mee naar je accommodatie te nemen? Je hebt op dit vakantiepark keus uit maar liefst 4 horecagelegenheden, dus tijdens je vakantie op deze camping kun je vast en zeker lekker uit eten! Lees meer over de Zandstuve

Bospaviljoen de Norgerberg  

Dat de Camping de Norgerberg in Drenthe echt goed op gezinnen is gericht blijkt uit de openingstijden van het restaurant; vanaf 16.00 uur ben je hier al welkom voor een ‘early dinner’. Mijn zoontje is helemaal fan van het ‘Car menu’: een stoere auto gevuld met frietjes, appelmoes en iets erbij. En als je net zoals ik niet goed bent in kiezen, dan bestel je natuurlijk de dessert proeverij als toetje! En niet alleen voor het diner zit je gebakken bij camping de Norgerberg; door de uitgebreide broodjesservice, die in sommige gevallen zelfs tot aan de deur komt, hoef je zelfs voor een luxe ontbijt de deur niet uit! Lees meer over de Norgerberg 


 

Restaurant Knoest - Camping Geversduin in Castricum (Noord-Holland) 

Het eten is hier lekker, de inrichting van het campingrestaurant hartstikke hip én aan het terras grenst een grote zandspeeltuinIdeaal als je met energieke kids op vakantie bent! Terwijl wij uitgebreid borrelen, eindeloos bijpraten en als de middag overgaat in de avond ook ons avondeten bestellen, spelen de kinderen in de speeltuin naast het campingrestaurant. Ook fijn: natuur en duurzaamheid vinden ze hier net als wij heel belangrijk. Lees meer over Restaurant Knoest op Campng Geversduin


 

Keukenprinses in de Kasteelkeuken van de Sprookjescamping (Overijssel) 

Heb je wel eens Prinsheerlijke zalmfilet of Magische kipsaté gegeten? In Restaurant de Kasteelkeuken van de Sprookjescamping kan het allemaal. Onze kids lopen vooral warm voor het kinderbuffet PS: bewaar een plekje in je maag voor het Stroopwafel Fantasie toetje! Lees meer over de SprookjescampingCulinaire verwennerij in de Heksenboom- Camping de Ullingse Bergen (Brabant) 

Tijdens je vakantie op deze familiecamping kun je je op culinair gebied heerlijk laten verwennen in een stijlvol ingericht restaurant in de vorm van een boerenhoeve. Kinderen kunnen er binnen- en buiten spelen en natuurlijk is er op de menukaart ook aan hen gedacht. Lees meer over de Ullingse Bergen5-Sterren ontbijt-lunch-diner: Camping de Noetselerberg (Overijssel)

Bistro de 'Oale Stè' is een mooi en gezellig restaurant waar met de hele familie heerlijk kan worden gegeten. De Bistro heeft een groot terras waar je lekker kunt genieten van de zon. Van april tot en met oktober is de Bistro geopend. Er zijn ook lekkere pizza's af te halen. En weet je wat ook lekker luxe is? De ontbijtservice! Lees meer over Camping de Noetselerberg.

Deel je foto's van een geslaagd culinair hoogstandje op vakantie met ons via je socials met de # Kidsproofvakantie.nl!

Tip: Voor de avonden dat je wel bij je eigen accommodatie wilt kokkerellen hebben wij nog wat koken op kampvuur en BBQ tips voor je!

Kidsproofvakantie.nl biedt (groot)ouders inspiratie voor een weekendje weg of vakantie met kinderen in Nederland. Op Kidsproofvakantie.nl vind je de leukste familiecampings, kindvriendelijke vakantieparken en bungalowparken, natuurhuisjes en kidsproof vakantiehuizen voor een lang weekend weg met Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, en voor een weekje weg in de meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie.