10x Oud & Nieuw aanbiedingen

5 december 2023
Boek een bijzondere weekend weg met deze Kerst- of Oud & Nieuw aanbiedingen bij leuke kindvriendelijke vakantieparken in Nederland. Quality time als gezin in een gezellig vakantiehuisje!
Geef kerst of Oud&Nieuw dit jaar iets extra's; vier het op een leuk vakantiepark! Samen bij de open haard in een knus vakantiehuis of winterkamperen op een gezellige camping; wij zetten een paar mooie aanbiedingen op een rij. Fijne dagen!


Kerst in een unieke accommodatie
De Dijksuite op Camping en Villapark de Paardekreek

Je hebt vast nog nooit overnacht in een Zeeuwse dijk! Deze nieuwe Dijksuites hebben 2 slaapkamers met beide een eigen badkamer en een privéterras. Het vakantiepark heeft een binnenspeeltuin en een binnenzwembad; perfect voor een winters verblijf!


Kerst in een luxe chalet

Op Vakantiepark de Zonneweelde in Zeeland

Dit chalet heeft 6 slaapplaatsen en het ligt op loopafstand van het strand. Lekker uitgewaaid? Dan kunnen de kinderen nog even lekker spelen in de binnenspeeltuin voordat jullie neerstrijken aan een tafel in de gezellige pizzeria op het vakantiepark.


Winterkamperen op een luxe comfortplaats

Op Camping de Julianahoeve in Zeeland
Als je zin hebt in een vakantie aan de kust waarbij iedereen uit het gezin het naar zijn of haar zin heeft dan is Camping & Beachresort Julianahoeve op Schouwen-Duiveland, op 5 minuten lopen van zee, een top keuze! Op Camping & Beachresort Julianahoeve in Renesse bruist het voor jonge kinderen maar ook voor tieners en volwassenen! Het prive-sanitair bij je winterkampeerplaats heeft vloerverwarming; zelfs de meest doorgewinterde kampeerder wordt daar warm van!


Vier Oud&Nieuw in een Veerse Meersuite

Op Vakantiepark de Paardekreek in Zeeland
Wat een prachtig uitzicht over het water! Dat is nog eens een bijzondere plek om met elkaar het nieuwe jaar in de luiden. Spelen in de binnen- en buitenspeeltuin, het eiland Noord-Beveland ontdekken; Rust voor de ouders, plezier voor de kinderen. Een Oud&Nieuw om nooit meer te vergeten!


Oud & Nieuw in de Zeeuwse Dijksuite

Niet alleen de Veerse Meersuites op de Paardekreek zijn bijzonder; ook deze unieke dijksuites mogen er zijn! 


We blijven nog even bij de Paardekreek; bekijk deze 6-persoons villa eens; is het geen plaatje? Een heerlijk luxe vakantiehuis voor 6 personen om gezellig Oud&Nieuw in te vieren! 


We tipten dit gezellige vakantiepark 'Zonneweelde', met binnenspeeltuin en pizzeria, op loopafstand van het strand, al voor de kerst; ook met Oud&Nieuw zijn er mooie aanbiedingen op dit vakantiepark.
Bijvoorbeeld voor een verblijf in de Duin Lodge

Of een kerstvakantiemidweekje in een comfort chalet voor 6 personen 


Of in een toffe 6-persoons Beach loft!


Of je nu thuis blijft of kerst of Oud&Nieuw in een vakantiehuisje viert; we wensen jullie fijne dagen! Naar de website