Mooie vakantiehuizen helemaal voor jezelf!

28 oktober 2020
De komende periode er toch even coronaproof tussenuit? Deze vakantieverblijven boek je helemaal alleen voor je eigen gezin en bieden 100% privacy!
Huize Hulshorst
Villa Poppenallee
Eén blik op deze prachtige plattelandsvilla en je weet dat dit dé plek is om even helemaal op te laden met je gezin! Alles voor een heerlijk verblijf is aanwezig; spelletjes, een speeltuin, een sauna, een sfeervolle tuinkamer met houtkachel en een ligging in een groene omgeving. Bekijk vakantievilla Poppenallee.



Huize Hulshorst
Dit luxe, sfeervolle huis op de Veluwe staat midden in een tuin van wel 7.000 m2, afgeschermd van de weg, aan een zwemvijver. Alle privacy voor jullie dus! Voor kinderen is deze tuin een waar paradijs met veel speelmogelijkheden. Het huis ligt op loopafstand van het bos. Bekijk hier Huize Hulshorst.






Bij het Bos
Groot gezin? Ga voor een gróót vakantiehuis met een gróte tuin! Veel benodigdheden voor een vakantie met kinderen zijn al aanwezig en door alle speelmogelijkheden in de tuin heb je bijna geen omkijken naar je kroost. Misschien heb je zelfs tijd om ongestoord van het bubbelbad te genieten! ;-). Bekijk Vakantiehuis 'Bij het Bos'.


Lemeler Lust
Via een landweggetje in Dalfsen kom je aan bij een schattig huisje dat ruim genoeg is voor 4 à 5 personen en ontzettend gezellig en smaakvol is ingericht. De gíga tuin biedt je kinderen alle gelegenheid om heerlijk te spelen, de hangmatten en het houtkacheltje geven jou de gelegenheid heerlijk te chillen... in de omgeving is van alles te doen, van boottochtjes tot een pannenkoekenfietsroute en meer! Bekijk LemelerLust



Erve Woolderink
Overnachten bij de boer wordt wel héél leuk als je blijft slapen in een hooiberg! Maar... dan wél een hele luxe hoor, met vaatwasser, internet en zelfs een Finse sauna. Op het boerenerf kunnen kinderen veilig spelen en spelenderwijs meer over de natuur en de dieren leren. Bekijk Erve Woolderink.


Huize Nuis
Midden in de weilanden van Noordbeemster ligt deze prachtige stolpboerderij met gastenverblijf voor 6 personen. Er kan nog een babybedje bij indien nodig! Omgeven door water en Werelderfgoed natuurschoon kom je helemaal tot tust. De kinderen overigens niet hoor; die mogen de handjes uit de mouwen steken op de boerderij! Er is altijd wel een klusje of een dier dat verzorgd moet worden! Lees meer over Huize Nuis 




Syperda Waterrecreatie
Vier je gezinsvakantie op het water! De zeilschepen van Syperda zijn ingericht met slaapplaatsen, een keuken, zithoek, toilet, kinderstoel, zwemvest en kinderbedje. De thuishaven ligt zó centraal dat verschillende binnenwateren, maar ook het IJsselmeer, goed bereikbaar zijn. Bekijk de schepen.



Veel plezier!!


Een vakantie of weekendje weg plannen in coronatijd is een uitdaging. Kies voor een vakantiehuisje; een eigen huisje op een vakantiepark of een huisje in de natuur geeft jouw gezin alle privacy waardoor je rustig en veilig vakantie viert! Heerlijk voor een lang weekendje in de herfst, een mini vakantie met je gezin in de winter, gezellige kerstdagen of misschien zoek je wel een vakantiehuisje in Nederland voor oud en nieuw! Bekijk al onze aanraders en boek op tijd jouw vakantiehuisje voor je gezin; geniet van een ontspannen vakantie of weekend weg met je kinderen in Nederland!