6x Kamperen in de winter

10 november 2023
In de wintermaanden met de caravan op vakantie in Nederland? Dat kan niet overal. Maar déze leuke RCN campings zijn wél open in de winter!
Waar kun je winterkamperen in Nederland? Op deze 6 RCN campings kun je 's winters prachtig winterkamperen, ze zijn de hele winter open!


1. Wintercamping op de Veluwe: RCN de Jagerstee

Als je kiest voor een vakantie op RCN de Jagerstee beleef je 100% wildgarantie. Op het vakantiepark zie je regelmatig een konijn of eekhoorn voorbij huppelen en ga je vanaf het park de natuurrijke omgeving in, dan worden ook regelmatig edelherten, reeën, wilde zwijnen, vossen, dassen of ijsvogels in het wild gespot. Kinderen kunnen op dit vakantiepark lekker spelen in het indoor speelbos. En dan nog 1 ander groot pluspunt van dit vakantiepark; de gezellige brasserie! Bekijk de mogelijkheden voor een winterkampeerplaats op de Veluwe.



2. Wintercamping Drenthe: RCN de Noordster

Deze camping is het hele jaar geopend. Het ligt prachtig; midden in het natuurgebied van Nationaal Park Dwingelderveld
De kampeerplaatsen bieden veel privacy (en zijn er ook met prive sanitair!). De Indoor SpeelRuimte is een unieke speeltuin van maar liefst 240m² groot, geheel in hetthema sterren en planeten. Ideaal voor kinderen tot 12 jaar! Dit zorgt bij de kinderen voor uren speelplezier.  Bekijk de mogelijkheden voor een winterkampeerplaats in Drenthe.



3. Wintercamping Utrecht: RCN het Grote Bos

Bij deze boscamping op de Utrechtse Heuvelrug kun je winterkamperen in de weekenden en schoolvakanties. Kinderen kunnen er heerlijk buiten spelen, en als jullie even willen opwarmen kan dat in de bowlingbaan of in de gezellige brasserie!
Bekijk de mogelijkheden voor een winterkampeerplaats in Utrecht.



4. Wintercamping Flevoland: RCN Zeewolde

Aan het water of juist verder van de wal, als een groep bij elkaar of lekker beschut, met of zonder privé sanitair; voor elke wens is hier een passende kampeerplek te vinden! Alle kampeervelden zijn autovrij; de kinderen kunnen hier heerlijk spelen! interkamperen in de weekenden en schoolvakanties Bij deze camping in Flevoland ervaar je een unieke combinatie van water en bos!



5. Wintercamping Brabant: RCN de Flaasbloem

Deze camping is het hele jaar geopend voor campers, óók buiten de schoolvakanties.Kamperen is een feest op de Flaasbloem. Alle plekken zijn lekker ruim en altijd dichtbij de goed verzorgde sanitairgebouwen. Of kies je liever voor privé-sanitair? Die plaatsen zijn er ook! Extra bijzonder zijn de kampeerplekken met eigen boomhut. Het park heeft een fijn binnenzwembad en ligt vlak bij bourgondische steden als Breda, Tilburg en Den Bosch. Bekijk de mogelijkheden voor een winterkampeerplaats in Brabant.


6. Wintercamping aan zee: RCN Toppershoedje

Geniet van extra ruime XL kampeerplaatsen op deze sfeervolle wintercamping! Fijn met eigen douche, toilet en keuken met o.a. vaatwasser. Dit vakantiepark ligt op loopafstand van het breedste strand van Nederland, heerlijk uitwaaien dus!
Bekijk de mogelijkheden voor een winterkampeerplaats aan zee.



Veel plezier met kamperen deze winter!

Weekendje weg of op vakantie met kinderen in Nederland? Bekijk ook eens de bijzondere overnachtingsplekken, de vakantieparken aan de kust , fijne vakantie adressen aan het water, boerderijen waar je kunt logeren bij de boer, de mooiste natuurhuisjeskinderhotels in de grote steden en overnachtingsadressen vlakbij een pretpark of dierentuin Naar de website