Kampeerplaatsen met privé sanitair

22 mei 2023
Wél kamperen, maar níet met WC rol en toilettas over de camping wandelen? Veel kindvriendelijke campings bieden tegenwoordig plekken met daarbij een privé sanitair gebouwtje. Dát is comfortabel, een eigen toilet en badkamer op je kampeerplek! Bekijk hier de leukste kidproof campings met kampeerplekken met privé sanitair!
Foto: Kampeerplaats met privé sanitair op Camping De Pampel

Kampeerplaatsen met privé sanitair op Camping de Koeksebelt

Ontdek dit vakantie-eiland aan de Vecht! Zo gaaf; dit kindvriendelijke vakantiepark is helemaal omgeven door water en ligt dus op een eiland. Dat brengt leuke mogelijkheden met zich mee! Huur een SUP, een kano of een bootje en verken daarmee de omgeving. Door de ruime kampeerplaatsen, de mooie accommodaties en fijne faciliteiten mag deze camping zich een 5-sterrencamping noemen. Voor het plaatsen van de caravan of tent kun je kiezen uit ruime of extra ruime plaatsen, aan het water of aan een veldje. Sommige plaatsen zijn uitgerust met privé sanitair, dát maakt kamperen luxe! Lees meer over de Koeksebelt



Kamperen met privé sanitair op Veluwecamping De Pampel

Kom je met je eigen kampeermiddel, maar wil je wel graag wat luxe en privacy? Kies dan voor een kampeerplaats met privé sanitair; een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel op deze 5-sterren familiecamping op de Veluwe. Al zullen je kinderen het ook leuk vinden om naar het speciale kindersanitairgebouw te gaan; in 'De Spetterplaats' douchen zij onder een boom! Kinderen zullen zich op deze camping prima vermaken in het en binnen- en buitenzwembad met 15 meter lange glijbaan, bij de veel sport- en spelfaciliteiten en in het hertenpark. Het park heeft ook een bijzonder speelelement; de Yalp Memo. Deze bestaat uit 7 spelpilaren op een ronde speelvloer; het prikkelt de fantasie en laat kinderen spelenderwijs rekenen of samenwerken.Vlakbij de camping worden ook wel eens geheimzinnige sporen gevonden... misschien wel van kabouters die een kabouterpad hebben achtergelaten? Lees meer over Veluwecamping De Pampel.



Kampeerplaats met privé sanitair op recreatiepark Beringerzand

Deze gezellige familiecamping in Limburg heeft de kampeervelden ingedeeld op de leeftijd van de kinderen en beschikken allemaal over passende speeltoestellen. Het grote voordeel van deze indeling is dat jouw kinderen kunnen spelen met leeftijdsgenootjes en iedereen heeft hetzelfde dagritme! Bovendien kun je hen vanuit je luie stoel voor de tent of caravan gemakkelijk in het oog houden. Zelfs de allerkleinsten kunnen veilig in de speeltuin op het veld spelen! Op één van de velden hebben de kamperplaatsen comfortabel privé sanitair met een heerlijke douche, toilet, vaatwasser en koelkast met vriesvak! Het prive sanitair is verwarmd en kan dus ook in de nazomer gebruikt worden! Lees meer over camping Beringerzand.




Tenthuisje met privé sanitair op De Kalverweide

De Kalverweide is een Boerenbed camping, ligt op ongeveer een kwartiertje rijden van Giethoorn en op loopafstand van het bos. Het is een waar paradijs voor dierenliefhebbers! Net als op alle andere Boerenbed Campings logeer je er in tenthuisjes. Deze zijn super knus, compleet ingericht (met bedstee!) en ze beschikken over stromend water, een spoeltoilet en een privédouche. Op De Kalverweide is zelfs ook een tent met sauna, dat wordt éxtra luxe genieten!  Lees meer over boerencamping De Kalverweide



Privé sanitair op de camping in Zeeland op Camping International

Als je wel van kamperen houdt maar niet van hele grote campings, dol bent op strand en zee en jonge kinderen hebt... dan is dít je vakantie adres! Camping International in Zeeuws-Vlaanderen is kleinschalig, kindvriendelijke en compleet uitgerust voor kinderen tot ongeveer 10 jaar en hun ouders. Wanneer je met een eigen tent, caravan of camper komt kun je kiezen uit basis, comfort en luxe kampeerplekken. Luxe betekent hier; douche en toilet bij je eigen plaats! Lees meer over Camping International.



Kampeerdorp de Zandstuve- kampeerplaatsen met privé sanitair

Kampeerdorp de Zandstuve is een kindercamping in een mooie landelijke omgeving in Hardenberg, waar voor jong en oud veel te beleven is. Er is een binnen- en buitenzwembad, een boordevol animatieprogramma, een overdekt speelparadijs en een fantastische game room waar je je uren kunt vermaken met onder andere playstations, air-hockey, grijpautomaat en een pooltafel! Een superplek voor een vakantie met kinderen. De kampeerplaatsen zijn voorzien van alle comfort dat je je maar kunt wensen, zoals 8 ampère stroom, een eigen watertappunt en een vuilwaterafvoer. Wanneer je het sanitair liever niet wilt delen met anderen, zijn de kampeerplaatsen met privé sanitair perfect! Lees meer over de Zandstuve



Kampeerplaats met eigen toilet op Camping Strand 49 

De kampeerplaatsen op deze Noord-Hollandse camping aan de kust zijn autovrij, kinderen kunnen dus ongestoord en veilig spelen. De duinen rondom de velden zorgen voor volop privacy op je kampeerplek. De kampeerplekken zijn minimaal 100m2 en voorzien van privé sanitair op de eigen plek. Het strand van Sint Maartenszee staat bekend om het brede familiezandstrand met blauwe vlag en 2 gezellige strandpaviljoens waar je heerlijk kunt eten. Lees meer over Strand49



Privé sanitair bij je kampeerplaats op Vakantiepark Capfun de Eikenhof

Vakantiepark De Eikenhof ligt op een prachtige plek in Overijssel, tegen Nationaal Park de Weeribben aan. Een fantastische plek voor een kampeervakantie met kinderen. Zij zullen zich op deze camping supergoed vermaken in het zwembad, de speeltuin, de binnenspeeltuin en in het nabijgelegen klimbos. De kampeerplekken met privésanitair liggen rondom een vijver, naar (verwarmde) badkamer met toilet en douche geniet je er dus ook van mooi uitzicht! 



Jullie eigen sanitaire unit bij camping RCN de Roggeberg Friesland

Aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold vindt je deze gezellige camping. Vanuit je tent loop je zo het bos in. Op 4 verschillende velden zijn kampeerplaatsen met eigen sanitair te vinden. Genoeg keuze dus! Geniet van jullie eigen douche, toilet en wastafel. Lees hier meer over camping RCN de Roggeberg in Friesland.



Kidsproofvakantie.nl biedt (groot)ouders inspiratie voor een weekendje weg of vakantie met kinderen in Nederland. Op Kidsproofvakantie.nl vind je de leukste familiecampings, kindvriendelijke vakantieparken en bungalowparken, natuurhuisjes en kidsproof vakantiehuizen voor een lang weekend weg met Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, en voor een weekje weg in de meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie.

Weekendje weg met kinderen in Nederland? Bekijk ook eens de bijzondere overnachtingsplekken, de vakantieparken aan de kust, fijne vakantie adressen aan het water, boerderijen waar je kunt logeren bij de boer, de mooiste natuurhuisjes, kinderhotels in de grote steden en overnachtingsadressen vlakbij een pretpark of dierentuin.