Buytenplaats SuyderseeTerug naar het overzicht

Bijzonder overnachten of wildkamperen in de jongste provincie van Nederland
Bij Buytenplaats Suydersee vind je de meest bijzondere en unieke overnachtingsvormen, maar je kunt er ook kamperen in het wild!

Buytenplaats Suydersee ligt in een prachtig rustig deel van Lelystad. Bij het aanleggen van de polder is een carrévormige structuur van bomen aangelegd, deze vormt nu de beschutting van de camping en een natuurlijke afscheiding tussen de verschillende accommodaties.

Kamperen; hoe wild wil je het hebben?

Op Buytenplaets Suydersee kun je een staanplaats in de zon of juist in de schaduw kiezen. Als kampeerder mag je uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten zoals een mooie grote vuurplaats, een kleine speeltuin met o.a. trampoline, overdekte tafeltennistafel en heel veel klein speelgoed. Ook van het nabijgelegen zwemparadijs mag je als campinggast gratis gebruik maken.

Voor wie wel eens iets avontuurlijkers wil proberen, bestaat de mogelijkheid tot 'wildkamperen'! Écht wildkamperen mag in Nederland niet, maar Buytenplaets Suydersee zorgt dat je wel dezelfde ervaring kunt beleven op een mooie plek in het bos. Je mag er zelf een plek uitkiezen en aan de hand van 2 voorbeelden een eigen onderkomen bouwen. Je mág overigens wel gebruik maken van de faciliteiten van de Buytenplaats maar het hóeft natuurlijk niet!

Bijzonder overnachten

Kan het nóg gekker? Goed, je kunt dus slapen in een caravan of zelfgebouwde tent, maar er zijn ook hele bijzondere overnachtingsmogelijkheden die je waarschijnlijk nooit voor mogelijk hebt gehouden. Hoe lijkt het je om te slapen in een rioolbuis, een boomhut, een polderhuisje, een gipsy-wagen of een zeecontainer?

Zelfs de dieren die op deze Buytenplaats rondlopen zijn bijzonder; hoe vaak heb je nou de kans om een alpaca te aaien?

Klik gauw door naar de website om alle mogelijkheden en mooie foto's te bekijken én natuurlijk om te boeken!

Tip: Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief! 

Buytenplaets Suydersee

Badweg 1
8223 PA Lelystad
Faciliteiten - Wifi
- Ontbijt- en broodjesservice
- IJsverkoop
- Dierenweide met o.a. Alpaca's
- Centrale BBQ- en kampvuurplaats
- Overdekte eetplaats met kookfaciliteiten
- Mountainbikeverhuur
- Zwembad op loopafstand- gratis toegang voor campinggasten
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Aanrader!

Aanrader!

Ben je op zoek naar een prachtig vakantiehuis voor een gezellig familieweekend... dan moet je zeker eens een kijkje nemen op dit kleinschalig & kindvriendelijk vakantiepark!

Bekijk de vakantiehuizen