Guesthouse HotelTerug naar het overzicht

EFTELING - Op slechts 500 meter van de Efteling, in een strak, fris hotel met familiekamers!
Na een heerlijke dag Efteling ‘thuiskomen’ zonder dat je hiervoor de auto in hoeft te stappen? Dan is GuestHouse Hotel Kaatsheuvel (geopend eind juni 2018) de ideale locatie om te overnachten én het hotel ligt op 500 m van de Efteling vandaan. Een modern en huiselijk hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis!

Familiekamers

GuestHouse Hotel beschikt over ruime familiekamers tot wel 8 personen! Kinderen staan in dit hotel centraal en aan alles is gedacht voor een zorgeloos en onvergetelijk verblijf. Geen zin om met spullen te sjouwen? Huur een bolderkar! Valt het weer wat tegen? Regenlaarsjes zijn beschikbaar bij de receptie. Maar ook een daktuin met speeltoestellen staan garant voor uren speelplezier, terwijl ouders vanaf het terras toekijken.

Fun for kids

In de gezellige living kun je heerlijk genieten van een drankje/hapje terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. De gave, groene daktuin beschikt over speeltoestellen voor alle leeftijden en een heerlijk relaxed terras! In het seizoen worden kidstours georganiseerd en worden er bed-time stories verteld. Zijn de kinderen uitgespeeld? Schuif aan in GuestHouse Kitchen voor een heerlijk en betaalbaar diner en uiteraard een speciaal kidsmenu. GuestHouse Hotel is een hotel waar je na een dagje weg, jezelf kunt zijn 'Net zoals thuis'!

Check beschikbaarheid en prijzen, mét of zonder Efteling tickets, eenvoudig online.GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Gasthuisstraat 118
5171 GJ Kaatsheuvel
Faciliteiten - Regenkleding en laarsjes te leen!
- Uitslaap arrangement
- Kleine shop voor vergeten spullen
- Kinderbadje te huur
- Parkeerplaats
- Fietsen
- Wifi
- Restaurant
- Dakterras met speeltoestel
- Speelhoekje binnen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstvakantie-tip

Kerstvakantie-tip

Ben je op zoek naar een prachtig vakantiehuis voor een gezellig familieweekend... dan moet je zeker eens een kijkje nemen op dit kleinschalig & kindvriendelijk vakantiepark!

Bekijk de vakantiehuizen