Vakantiepark GiethoornTerug naar het overzicht

Mooie vakantiehuisjes aan het water huur je op dit autovrije vakantiepark inclusief een sloepje!

Vakantiepark Giethoorn

Giethoorn; het 'Venetië van het noorden', ligt in de provincie Overijssel en is een prachtig, waterrijk dorpje, uniek in zijn soort! Uniek is ook dit kleinschalige vakantiepark; de ligging aan het water, in het hart van het dorp, is fantastisch voor liefhebbers van varen!

Vakantiehuisjes met eigen sloepje

Huur je tussen februari en november een vakantiehuisje op vakantiepark Giethoorn? Dan tref je bij je huisje een mooie elektrische sloep, die gedurende jullie hele vakantie tot jullie beschikking staat! Wat is er nou leuker dan het waterdorp met de ontelbare grachten en boogbruggetjes via het water ontdekken? Handig: Zwemvesten voor de kleinsten zijn te huur bij de receptie. 

Bij Vakantiepark Giethoorn is het in een aantal geselecteerde vakantiehuizen ook toegestaan om je hond mee te nemen, een vakantie of weekendje weg met het gezin is natuurlijk niet compleet zonder jullie trouwe viervoeter!

Kindvriendelijke vakantiewoningen

De 2- tot 6-persoons vakantiehuisjes liggen allemaal pal aan het water. Mooi! Maar... misschien wat spannend als je met jonge kinderen verblijft. Daar is natuurlijk over nagedacht en daarom zijn er speciale kindvriendelijke woningen; voorzien van een kinderstoel, commode én tuinomheining.


Groepsaccommodaties in Giethoorn

Met de hele familie een weekend weg middenin hartje Giethoorn? Kies dan voor één van de 12-persoons groepsaccommodaties op Vakantiepark Giethoorn. Bij deze groepsaccommodaties krijg je tijdens de zomermaanden ook een luxe elektrische sloep van 12-personen ter beschikking.


Leuke dingen doen in Giethoorn

Vissen vanuit je eigen tuin, in de speeltuin of op de speelzolder spelen terwijl papa en mama lekker op het terras van het gezellige restaurant zitten; voor kinderen en ouders is vakantiepark Giethoorn een heerlijke plek. Toch iets meer van de mooie omgeving zien? Natuurlijk ga je er dan met de sloep op uit, maar Giethoorn is ook bekend om de vele mooie fietsroutes. Fietsen en kinderzitjes zijn te huur op het park!

Klik door naar de website van Vakantiepark Giethoorn voor meer informatie en om te boeken!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips