5- Sterren aan het waterTerug naar het overzicht

Glamping óp en áán het water in een tipi of een waterlodge in het Brabantse Eersel
Recreatiepark TerSpegelt is een recreatiepark voor het hele gezin waar je kunt kamperen áán, maar ook zelfs óp het water. Je kunt je eigen tent of caravan meenemen of een luxe tent huren. Voor kids zijn er eindeloos veel activiteiten te doen, vervelen is er niet bij!

Luxe kamperen aan en op het water

Hou je van luxe maar wil je toch graag kamperen? Het knusse kampeergevoel kan je hier makkelijk combineren met een beetje gemak. De ruime WaterLodge staat op het water en de muren en het dak zijn van tentdoek.
Of waan je een echte indiaan in de TipiTent! Deze avontuurlijke tenten zijn compleet ingericht en ook voorzien van eigen douche en toilet. 

Overdekt sterrenstrand en meer vertier! 

Waar moeten we beginnen als we het willen hebben over alle activiteiten die je kunt ondernemen op dit recreatiepark... misschien door te zeggen dat je minstens een week moet blijven? Er is namelijk zoveel te doen! Zo is er een overdekt strand, dat wordt omgeven door natuurwater van ca. 40 cm diepte. Ideaal om in te spelen, een beetje te plonzen en te kliederen met water en zand. Ook is er een zwemplas met 'blob', een sportveld, een fietscrossbaan en nog veel meer wat je écht even op de website moet bekijken. Oh, en wist je dat hier ook kabouters wonen? Overal zie je kaboutersporen!Wil je je volgende vakantie op de boerderij doorbrengen? Hier kan je overnachten bij de boer!

Recreatiepark TerSpegelt

Postelseweg 88
5521 RD Eersel
Faciliteiten - Water- en zandspeelparadijs (overdekt)
- Zwemplas
- Animatieteam
- Restaurant
- WiFi
- Fietsverhuur
- Speeltuin
- Supermarkt
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Last-Minutes

Leuke Last-Minutes

Naast dat dit een superleuk, kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark is, met mooie vakantiehuizen, bieden ze nu ook leuke kortingen op de huurprijs bij aankomsten binnen 4 weken!

Bekijk de aanbiedingen!