De Luwe StekTerug naar het overzicht

Varen, vissen en zwemmen aan het Noord-Hollandse kanaal

Vakantie of weekendje weg met kinderen aan het water

Recreatiepark De Luwe Stek heeft 200 plaatsen, maar doordat het ruim is opgezet voelt het veel kleinschaliger. Het park ligt aan het Noord-Hollandse Kanaal Alkmaar-Kolhorn. Volop varen, vissen en zwemmen dus! 

Autovrije camping

De velden zijn autovrij, dus kinderen kunnen hier heerlijk veilig spelen. Dat kunnen ze ook in het grote buitenspeelparadijs bij de ingang van het park. Het animatieteam zorgt in het seizoen ook voor vermaak voor de kids. Het restaurant ligt aan het water en heeft een fijn groot speeltoestel. 

Let op; Dit park biedt voornamelijk jaar- en seizoensplaatsen. Plaatsen zijn te huur voor een heel jaar of een seizoen. Je kunt er je eigen caravan of chalet op zetten of er één huren. De Luwe Stek is 365 dagen per jaar open!

Tip: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste nieuwste vakantie adressen in Nederland! 

Recreatiepark de Luwe Stek

Hogebrugweg 11
1738 JW Waarland
Faciliteiten - Buitenspeelparadijs
- Animatie
- Restaurant
- Aanmeersteiger
- Restaurant
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Win een Weekendje weg in Oktober!

Win een Weekendje weg in Oktober!

Schrijf je in en maak kans op een weekend weg met het gezin bij PUUR Terschelling! De eigenaren organiseren veel leuke activiteiten zoals wadlopen, garnalenvissen, huifkartochten en wandelen met de ezels!

Ik doe mee!