De EemhofTerug naar het overzicht

Vakantiepark aan het Eemmeer. Met alles dat het hart van een watersporter sneller doet kloppen!

Vakantiehuizen aan bos en water

Vakantiepark de Eemhof ligt in Flevoland, dichtbij Loofbos Horsterwold en naast het Eemmeer. Kies op dit vakantiepark uit verschillende cottages, waterfront suites, een bijzondere woonboot of een heerlijke wellness cottage.


Kindercottages

Voor gezinnen met jonge kinderen zijn de premium kindercottages aan te raden, met mooie speelkamer en een speelhuisje met glijbaan in de tuin. Dit park biedt ook toegankelijke vakantiehuizen voor minder validen. 


Watersporten op het Eemmeer 

Door de ligging aan het Eemmeer is dit vakantiepark een perfecte vakantiestek voor watersportliefhebbers. Bij de Eemhof-watersportclub kunnen zowel volwassenen als kinderen zeil- of surfles krijgen en zeilbootjes en surfplanken huren. Wil je eens iets héél bijzonders proberen? Kom dan eens flyboarden of de bananenboot trotseren!

Veel te doen voor kinderen en tieners

Op een vakantiepark van Center Parcs is altijd veel te doen voor het hele gezin. Zo ook op de Eemhof. Er is een fantastisch zwemparadijs met glijbanen, een binnenspeeltuin voor jonge kinderen en een coole action factory voor de grote kids, een kinderboerderij, er zijn gave shows en nog veel meer.

Wil je weten wat er nog meer te doen is en welke mooie vakantiehuizen je kunt huren op Vakantiepark de Eemhof in Flevoland? Klik dan door naar de website!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Knus & kindvriendelijk

Knus & kindvriendelijk

Deze rustige, kleinschalige camping in Zeeland is geweldig voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar!

Urenlang speelplezier!