Kampeerterrein StortemelkTerug naar het overzicht

Wakker worden tussen de bomen en vlakbij de zee op dit Kampeerterrein op Vlieland
Op Kampeerterrein Stortemelk, aan de kust van de Noordzee, kan je in alle rust vakantie vieren in je zelf meegenomen tent, een huurtent, duin- of boshuisje.

Overnachten in een duurzaam boshuisje

Verscholen in het bos bij het kampeerterrein staan houten huisjes die specifiek zijn ontworpen om in de natuur op te gaan. Ze zijn duurzaam gebouwd en worden verwarmd met een pelletkachel. Vanuit het huis kijk je zo het bos in, wie weet spot je wel wat wilde dieren! Sommige boshuisjes hebben een raam in het dak, zodat je onder de sterren kunt slapen..

Duinhuisje

In de Vlielandse duinen liggen deze 4- of 8 persoonshuisjes. Deze traditioneel rietgedekte eilandhuisjes bieden elk ruimte aan vier volwassen personen, maar dankzij een - goed geïsoleerde - dubbele - verbindingsdeur zijn de twee-onder-een-kapwoningen in een handomdraai geschikt voor een groter gezelschap van maximaal acht personen.

Zwembad Flidunen

De gasten van Stortemelk hebben tijdens het verblijf gratis toegang tot Zwembad Flidunen. Kids kunnen verder lekker spelen in de speeltuinen en gebruik maken van sport- en spelmogelijkheden op het terrein. In de zomer kan je bij het Bolder-podium terecht voor leuke optredens voor de hele familie!

Op zoek naar een bijzondere vakantie accommodatie? Hier vind je de meest unieke exemplaren!

Kampeerterrein Stortemelk

Kampweg 1
8899 BX Vlieland
Faciliteiten - Sport- en spel
- Speeltuinen
- Zwembad
- Kampwinkel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gezellige familiecamping in Drenthe

Gezellige familiecamping in Drenthe

Deze familiecamping met uniek strandbad, fijne speelvijver en veel speelplezier, ligt aan de rand van het Nationaal Park 'De Drentsche Aa' te midden van de bosrijke natuur.

Bekijk de accommodaties