Camping WesthoveTerug naar het overzicht

Van het strand zó de indoor speeltuin of de wellness in; een gevarieerde vakantie in Zeeland!
Camping Westhove is de ideale camping voor je vakantie vlakbij het Zeeuwse strand van Domburg! In vergelijking met de rest van Nederland zijn er aan het strand van Domburg vaak net wat meer golven en deze zijn vaak wat hoger. Dat maakt het een geweldige plek voor surfers! 

De kinderen vermaken zich in de Indoor speeltuin Zwierelantijn, in de grote speeltuin, op de kabelbaan, bij de dieren in de dierenweide en in het overdekte zwembad met stroomversnelling. Nog niet uitgespeeld? Dan biedt het enthousiaste animatieteam spetterende activiteiten! Wil je ontspannen? Kies dan voor een heerlijke sauna in het Badhuis Zwibadius! 


Luxe kamperen

De kampeerplaatsen variëren van basis- tot luxe comfortplaatsen, waarbij de laatste over privé sanitair beschikken. De mooie namen van de huuraccommodaties geven een heerlijk Zuid-Europees tintje aan je vakantie; Sicilia, Valencia, en toch ook Zeelandia zijn comfortabele, compleet ingerichte chalets voor 4-6 personen. De meest luxe zijn uitgerust met een infrarood sauna!

Omgeving

Heb je zin om lekker op pad te gaan? In de buurt zijn verschillende gezellige dorpen en steden waar je naar toe kunt fietsen. Op slechts 1500 meter ligt Domburg, een gezellige badplaats met 's zomers een leuke toeristische markt. Op een paar minuten fietsen of rijden liggen Terra Maris, de Jonge Johannes en Mini Mundi, allemaal leuke parken om te bezoeken met je kids! 

Onderstaand filmpje geeft je alvast een eerste indruk van de camping. Meer informatie vind je op de website.

Camping Westhove (Ardoer)

Zuiverseweg 20
4357 NM Domburg
Faciliteiten - Supermarkt
- Wifi
- Fiets, bolderwagen en skelterverhuur
- Dierenwide
- Animatie
- Binnenspeeltuin
- Familierestaurant
- Overdekt zwembad
- Kindersanitair, mindervaliden toilet en privésanitair
- Voetbalveld
- Fitnessruimte
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips