Vakantiepark de BongerdTerug naar het overzicht

Bij de Noord-Hollandse stranden en naast dagattractiepark 'Holle Bolle Boom' ligt dit fijne vakantiepark

Vakantie aan de Noord-Hollandse kust

Vleghel de Egel en Koning Pa-radijs zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt op dit vakantiepark dat zich voornamelijk richt op gezinnen met kinderen tot ongeveer 11 jaar oud. Vakantiepark De Bongerd ligt in Tuitjenhorn, vlakbij het bekende klimduin in Schoorl en de uitgestrekte stranden van Noord-Holland. 

Je kunt er kamperen met een eigen kampeermiddel of een lodge of studio huren.

Zwemmen en spelen op De Bongerd

Op Campingpark de Bongerd bevinden zich naast een zwem- en speelvijver, voetbalveld, dierenweide en openluchtzwembad ook diverse speeltuintjes en speeltoestellen vlakbij de kampeerplekken en accommodaties. Voor nóg meer entertainment heeft de camping een eigen professioneel animatieteam waarin zowel aandacht is voor sport en spel als in show en zingen. Een gevarieerd team dat de kinderen op een leuke manier bezig houdt met knutselen, sporten, theater en nog veel meer! Ook vind je hier een prachtig speelkasteel én een buitenzwembad!

Speelparadijs de Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn

Voor een dagje uit hoef je niet ver weg te gaan; kinderen kunnen zich ook nog uitleven in speelparadijs de Holle Bolle Boom! Dit speelparadijs heeft een indoor speeltuin, binnenzwemparadijs én buitenzwembad mét waterspeelplaats.

Krijg je al zin in een weekend of vakantie op Vakantiepark de Bongerd? Klik door naar de website voor meer informatie en om te reserveren!

Campingpark de Bongerd

Bongerdlaan 3
1747 CA Tuitjenhorn
Faciliteiten - Animatie
- Pretpark naast de deur
- Binnenzwembad
- Waterspeelplaats buiten
- Zwemvijver
- Jeu de boules terrein
- Voetbalveld
- Fietsverhuur
- Bar, restaurant en snackbar
- Kleine supermarkt
- Wasmachine
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips