Volkshotel AmsterdamTerug naar het overzicht

AMSTERDAM - Supergaaf hotel op een toplocatie voor een stedentrip naar de hoofdstad!
Zoals het Volkshotel zelf zegt; 'Het Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders. Maar ook voor makelaars en punk rockers. (...) Kortom, voor iedereen!'

Op een super locatie in de stad, op tram afstand van allerlei plekken waar je waarschijnlijk graag naartoe wilt als je een dagje Amsterdam doet (Artis, Rijksmuseum, de winkelstraten, noem het maar op!) vind je in het oude Volkskrant gebouw dit fijne hotel.

Met op het dak een restaurant met het meest geweldige uitzicht over de stad dat je je maar kunt wensen, alleen dat is al een bezoek waard! 

Speciale kamers
Onder de 172 kamers tref je een paar hele bijzondere, de zogenaamde 'special rooms' Met namen als Johnny Jukebox, cabin in the woods en white bike room weet je dat je iets anders dan anders kunt verwachten! Deze special rooms zijn allemaal geschikt voor 2 personen.

Kom je met meer? Er zijn ook verschillende kamers voor 3 of 4 personen!

Een kleine waarschuwing vooraf: In dit hotel loopt het diner in het restaurant op de zevende verdieping makkelijk over in een borrel, na middernacht gaat de creatieve nachtbar open in de kelder van het hotel. Hoort bij het leven in de stad, maar we willen het je toch vast meegeven zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Tip: Dit hotel ligt vlakbij Artis. Wil je ook eens in de buurt van andere dierentuinen en pretparken overnachten? Zoek hier een leuk verblijf! 
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Naast de prachtige omgeving vind je op Vakantiepark Sallandshoeve ook voldoende vermaak voor jong als oud; een heerlijk binnenzwembad, meerdere leuke speeltuinen (met groot nieuw speeltoestel!), een speelveld, mooie speelvijver en gezellig animatieteam!

Bekijk het vakantiepark