Hotel HaarlemTerug naar het overzicht

HAARLEM- Moderne bedstedes met ieder een eigen televisie; Van der Valk Haarlem heeft het!
Haarlem is een heerlijke stad voor een weekendje weg met het gezin; een gezellige stad, dichtbij het strand en op maar een paar kilometer van Amsterdam!

Hotel Haarlem ligt net uit het centrum van Haarlem, maar dat centrum is met de bus of op de fiets goed te bereiken. Op loopafstand ligt het Boerhaavebad, een fijn groot binnenbad met glijbaan en klein buitenbad.

Timo Toekan
Timo is de mascotte van Van der Valk hotels. Ook in Haarlem zorgt hij voor leuke kleurplaten, verhaaltjes en, samen met de chef koks, de heerlijkste kidsgerechten!

De 3- 4- en 6 persoonskamers, alsmede het familie appartement, zijn uitermate geschikt voor een verblijf met kinderen. Je kinderen zullen na een leuke dag eropuit genieten van ieder hun eigen televisie aan het voeteneind van het bed!

Tip: Wil je je vakantie ook eens aan zee doorbrengen? Bekijk onze accommodaties aan de Nederlandse kust

Hotel Haarlem

Toekanweg 2
2035 LC Haarlem
Faciliteiten - Gratis parkeren
- Oplaadpunten voor elektrische auto's
- Wifi
- Restaurant
- Bar
- Fietsverhuur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstvakantie-tip

Kerstvakantie-tip

Ben je op zoek naar een prachtig vakantiehuis voor een gezellig familieweekend... dan moet je zeker eens een kijkje nemen op dit kleinschalig & kindvriendelijk vakantiepark!

Bekijk de vakantiehuizen