Hoeve de PleiTerug naar het overzicht

VALKENBURG- Een warm, kleinschalig hotel bij Valkenburg met familiekamers en appartementen
In het uiterste zuiden van Limburg ligt het dorpje Mechelen. Dichtbij het gezellige Valkenburg, Maastricht en bij de grens van Duitsland en België. Een tóp plek dus voor een veelzijdig lang weekend of voor een vakantie met je gezin! Na een dag toerist in eigen land (of net over de grens) geweest te zijn kom je heerlijk tot rust in Hoeve de Klei!

De gastheer- en vrouw zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Persoonlijke aandacht is belangrijk voor hen! Sinds zij kinderen hebben is het nog belangrijker voor hen geworden om een echt familiehotel te worden waar kinderen van harte welkom zijn!

De historische vakwerkhoeve uit 1740 werd vernoemd naar zijn binnenplaats – (op zijn Mechels) 'de Plei'. Hoewel de huidige eigenaren de hoeve prachtig hebben verbouwd zie je nog veel van de bijzondere historische details terug.

Hotelkamer of appartement

Het hotel heeft fijne familiekamers. Deze hebben een eigen verdieping voor de kinderen, heerlijke Hästens bedden voor de ouders, een TV en een luxe badkamer. 's Ochtends staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar.

Liever wat meer ruimte? Kies dan voor een verblijf in een appartement. Deze zijn voorzien van een keuken, een eigen parkeerplaats en een tuin met privé terras. Geen zin om de keuken te gebruiken om er ontbijt in te maken? Natuurlijk mag je ook aanschuiven aan het buffet!

Deze hoeve is gewoon een super fijne plek om een paar heerlijke dagen met je gezin te 'geneeten'. Wat dat is? Dat lees je op de website van Hoeve de Plei!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuw: Sahara Stay!

Nieuw: Sahara Stay!

Sportief bezig maar ook luxe ontspannen! Je slaapt hier in sfeervolle, Oosters ingerichte glampingtenten en vult je dagen als gezin met o.a. yoga, surfen en muziek. Op en top vakantiegevoel!

Check dit pareltje aan de kust!