Dormio MaastrichtTerug naar het overzicht

MAASTRICHT - Luxe vakantiewoningen die helemaal zijn toegerust op jonge kinderen!
Op 10 minuten fietsen van het gezellige Maastrichtse stadscentrum ligt dit resort waar je je na de drukte van de stad terug kunt trekken in een bosrijke omgeving.

Mooie vakantiewoningen en Kidskwartier

Je verblijft op dit resort in de prachtigste woningen; herenhuizen, hofmeesterswoningen, koopliedenhuizen en meer. Met kinderen zul je waarschijnlijk kiezen voor een verblijf in het kidskwartier. Het Kidskwartier is een apart gedeelte in het resort dat volledig is ingericht voor ouders met (jonge) kinderen. Op de gemeenschappelijke binnenplaats, die grenst aan de achtertuinen van de 'Kidswoningen', zijn diverse speeltoestellen. De achtertuinen van de woningen in het Kidskwartier worden afgesloten door een lage heg met een toegangshek. Zo weet je dat je spelende kinderen altijd ergens in de buurt zijn.

De huizen zijn helemaal ingericht naar de wensen van mensen met jonge kinderen; veilige stopcontacten, traphekjes, maar ook speelgoed, een bolderkar en een spelletjescomputer!

Mio Kidsclub

Mio is de mascotte van het resort en hij houdt van speurtochten, luieren, eten, nieuwe vriendjes maken en naar superspannende verhalen luisteren. Mio is bijna elke dag te vinden in het Kids Kwartier om te spelen. 's Ochtends komt hij langs om te kijken of je goed hebt geslapen en om te zien wie er mee wil spelen. 's Middags knutselt hij graag met iedereen die wil meedoen. En ‘s avonds helpt Mio vaak in het restaurant.

Tip: Houd jouw gezin van de natuur? Misschien wil je er eens een vakantie doorbrengen? 

Dormio Resort Maastricht

Het Wilhelmus 1
6216 GK Maastricht
Faciliteiten - Bakkerij
- Fietsverhuur
- Zwembad
- Kids Club
- Food court
- Speeltuinen
- Sportveld
- Golfbaan
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Uitgelicht

Pony vakantie

Pony vakantie

Borstelen, voeren, rijden en vooral knuffelen... je kunt bovendien overnachten in een speciale pony bungalow met uitzicht op je eigen verzorgpony!

Bekijk Camping Ommerland