Terschellingse Tipi'sTerug naar het overzicht

Op Terschelling huur je een tent naar keuze op deze schapen- en koeienboerderij!
Kamperen tussen de grazende koeien en schapen, met uitzicht op de Westerpolder, kleine dorpjes en honderden weidevogels. Neem je eigen tentje mee of huur een ingerichte tent bij Boerderij Halfweg.

Bijzonder overnachten in een Tipi of De Waard tent

De Tipitent is een volledig ingerichte tent voor vier personen. Door de vorm kan je hier gewoon rechtop staan! In de tent vind je een woonkamertje en keuken en slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en een hoogslaper. Een andere compleet ingerichte glamping tent (je slaapt er op lekkere boxsprings!) is de compeet ingerichte safaritent met 2 aparte slaapgedeeltes.

Wie graag écht wil kamperen kan een eigen tent opzetten, of een 'De Waard' tent huren. Deze is al opgezet en volledig ingericht, je hoeft alleen maar je slaapzak mee te brengen!

Boerencamping

De boerderij is altijd open voor campinggasten! Kom kijken hoe het schapenscheren, schapen melken en schapen drijven in zijn werk gaat! Ook zijn er fotospeurtochten, kan je een potje weilandgolf spelen en natuurlijk lekker knuffelen met alle dieren van de boerderij!


Wil je je volgende vakantie aan het water doorbrengen? Deze mooie accommodaties liggen aan een meer of plas!

Schapen- en koeienboerderij Halfweg

Kooipad 7
8881 HD West-Terschelling
Faciliteiten - Sanitair
- WiFi
- Stroomvoorziening
- Spellenweide
- Boerderijwinkel
- Schoonmaakmiddelen te leen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Last-Minutes

Leuke Last-Minutes

Naast dat dit een superleuk, kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark is, met mooie vakantiehuizen, bieden ze nu ook leuke kortingen op de huurprijs bij aankomsten binnen 4 weken!

Bekijk de aanbiedingen!