Camping DieverTerug naar het overzicht

Slaap in een luxe country house of boomhut op een gezinscamping midden in het bos!
Het enige wat je op deze gezellige, autovrije gezinscamping hoort is het ruisen van de bomen en het fluiten van de vogels.

Vanuit het park loop of fiets je zo natuurgebied Nationaal Park Drents-Friese Wold binnen. Ook op de camping ben je omringd door groen; wat zijn die bomen uitnodigend; daar moet in geklommen worden!

Orgineel overnachten in deze bijzondere accomodaties!

Natuurlijk ben je welkom met je eigen caravan, maar als je liever iets huurt heb je de keus uit bijzondere accomodaties. In de country houses slaap je met maximaal 8 personen in heerlijke luxe bedden, geheel in Amerikaanse country stijl. En wow, heb je die XXL boomhut voor 4 personen al gezien! Als een vogelfamilie slaap je op hoogte, tussen de bomen, hoe rustgevend is dat!

Autovrij, dus veilig spelen!

De gehele camping kan als speeltuin gebruikt worden, er rijden geen auto's! De jongste gasten kunnen gebruik maken van het avontureneiland; alleen toegankelijk voor kinderen, voorzien van speeltoestellen en zand en waterspeelplaats! Ook oudere kids en volwassenen zullen zich vermaken, bijvoorbeeld met een potje tafeltennis, volley- of voetbal. In het hoogseizoen zal het recreatieteam voor vertier zorgen.

Op vakantie aan de kust? Bekijk deze accommodaties aan zee!

Camping Diever

Haarweg 2
7981 LW Diever
Faciliteiten - Fietsverhuur
- Recreatie
- Speelfaciliteiten
- Wifi
- Afwasservice
- Huisdieren welkom
- Avontureneiland
- Waterspeelplaats
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning