Vakantiepark de BosrandTerug naar het overzicht

Kleinschalig bungalowpark met fijne speeltuin in Vaassen, op de Veluwe

Vakantiepark met heerlijke speeltuin

Vakantiepark de Bosrand op de Veluwe is kleinschalig en overzichtelijk en daarom een fijne plek voor gezinnen met kinderen. De kinderen kunnen veilig spelen in en rondom de appartementen en bungalows én in de heerlijke speeltuin. De speeltuin op Vakantiepark de Bosrand is leuk voor jonge, maar ook voor oudere kinderen. Er is o.a. een airtrampoline, en kabelbaan, een klimtoestel met glijbaan, een waterpomp en een tafeltennistafel.

Zijn de kinderen nog niet moe? Neem ze dan mee naar zwembad de Koekkoek, slechts 1 km. van de Bosrand af gelegen.


Vakantiebungalows en appartementen

De bungalows op de Bosrand zijn van alle gemakken voorzien, liggen mooi in het groen en bieden plaats aan 4 tot acht personen. De appartementen zijn strak maar huiselijk ingericht en bieden plaats aan twee tot zes personen.


Pannenkoekenhuis de Boskabouter

Geen zin om te koken? Kom dan genieten van lekkere pannenkoeken en andere gerechten.
De Boskabouter is gezellig opgezet en kinderen kunnen er springen op het grote springkussen, spelen met de kabelbaan of zich lekker uitleven op de speelweide. Liever een patatje? Bij Friethuys de Bosrand bestel je vers bereide snacks en heerlijke (loaded) fries. Ook lekker om mee te nemen naar je accommodatie!


Leuke uitjes op de Veluwe

Huur een fiets op het vakantiepark en ontdek de Veluwe! Er zijn verschillende mooie natuurparken in de nabije omgeving. Een dagje uit naar Julianatoren of Apenheul ligt voor de hand; deze parken liggen op resp. 9 en 10 km. van het vakantiepark.

Klik door naar de website van vakantiepark de Bosrand om direct bij dee aanbieder te boeken.
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips