Natuurcamping de KemphaanTerug naar het overzicht

Natuurcamping de Kemphaan

Kemphaanpad 5
1358 AC Almere
Faciliteiten - Kampvuurplaats
- Speelveld
- Spelletjeskast
- Was-,droogruimte
- WIFI
- Receptie
- Koffiecorner
- Mini-store
- Fietsverhuur
Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Kamperen om de hoek bij de apen, watertuin & kabouters, midden in de natuur.. in Almere!
De Kemphaan
Een bos zoals een bos hoort te zijn,dit is het groene geheim van Flevoland! Met prachtige eiken en beuken, en paden waarop je niemand tegenkomt. Midden in dat bos ligt Natuurcamping De Kemphaan. En hier is kamperen nog gewoon... kamperen! Geen extravagante luxe, maar wel van alle gemakken voorzien.

De camping heeft 24 plaatsen, waarvan 20 met elektriciteit (4 amp), stortplaats chemisch toilet, douches en een speeltuintje.

Op het terrein stikt het van de haviken en buizerds, reeën die zich verschuilen tussen de lianen van kamperfoelie en kikkers die prachtige kwaakconcerten geven. Sttt, hoor jij ze?

De kemphaan heeft samenwerkingen met aanbieders van bijzondere overnachtingsaccommodaties, zoals een brandweerwagen, een hangmat en een tipi. 

Het jongste stadslandgoed van Nederland
De camping maakt deel uit van Stadslandgoed de Kemphaan. Hier is ook Stichting AAP gevestigd, leuk om een bezoekje te brengen! Ook vermaak je je in klimpark Funforest en bij de dierenopvang 'Almere jungle'.
Hebben de kinderen zin om gewoon een dagje op de camping te blijven? Ze vermaken zich er met de spelletjes- en boekenkast of op het speelveld.

's Avonds steek je gezellig het kampvuur aan, neem de marsmellows mee!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Landelijke partners