Natuurcamping de KemphaanTerug naar het overzicht

Kamperen om de hoek bij de apen, watertuin & kabouters, midden in de natuur...
De Kemphaan
Een bos zoals een bos hoort te zijn,dit is het groene geheim van Flevoland! Met prachtige eiken en beuken, en paden waarop je niemand tegenkomt. Midden in dat bos, in Almere, ligt Natuurcamping De Kemphaan. En hier is kamperen nog gewoon... kamperen! Geen extravagante luxe, maar wel van alle gemakken voorzien.

De camping heeft 24 plaatsen, waarvan 20 met elektriciteit (4 amp), stortplaats chemisch toilet, douches en een speeltuintje.

Op het terrein stikt het van de haviken en buizerds, reeën die zich verschuilen tussen de lianen van kamperfoelie en kikkers die prachtige kwaakconcerten geven. Sttt, hoor jij ze?

De kemphaan heeft samenwerkingen met aanbieders van bijzondere overnachtingsaccommodaties, zoals een brandweerwagen, een hangmat en een tipi. 

Het jongste stadslandgoed van Nederland
De camping maakt deel uit van Stadslandgoed de Kemphaan. Hier is ook Stichting AAP gevestigd, leuk om een bezoekje te brengen! Ook vermaak je je in klimpark Funforest en bij de dierenopvang 'Almere jungle'.
Hebben de kinderen zin om gewoon een dagje op de camping te blijven? Ze vermaken zich er met de spelletjes- en boekenkast of op het speelveld.

's Avonds steek je gezellig het kampvuur aan, neem de marsmellows mee!

Natuurcamping de Kemphaan

Kemphaanpad 5
1358 AC Almere
Faciliteiten - Kampvuurplaats
- Speelveld
- Spelletjeskast
- Was-,droogruimte
- WIFI
- Receptie
- Koffiecorner
- Mini-store
- Fietsverhuur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Fijne familiecamping op de Veluwe!

Fijne familiecamping op de Veluwe!

Er even tussenuit? Deze leuke camping heeft fantastische huuraccommodaties; safaritenten, safari cottages, een scheepshut, een kinderchalet en zelfs een tweegezinsvilla!

Bekijk de huuraccommodaties!