Vakantiehuis LemelerLustTerug naar het overzicht

Spelen je kinderen graag buiten? Dan zit je wel goed in dit fijne vakantiehuisje met méga tuin!
Zie je je kinderen graag ravotten, rennen en voetballen, het liefst vanuit je luie hangmat? Dan hebben wij hier hét vakantiehuis voor je!


Vakantiehuis met 3000m2 privé terrein

Via een landweggetje kom je aan bij een schattig huisje dat ruim genoeg is voor 4 à 5 personen en ontzettend gezellig en smaakvol is ingericht. Zie je jezelf na een dag buiten zijn al knus zitten bij de houtkachel?

Het meest aantrekkelijk aan dit vakantiehuis is toch wel de gigántische tuin! Deze heeft een deels overdekt terras met buitenhaard. Vanuit de hangmatten of vanaf de schommelbank zie je je kinderen zich uitleven op de trampoline en op het grote grasveld, dat grenst aan een weiland. Aan de voorkant van het vakantiehuis is nog een vlonderterras (niet overdekt), hét ultieme ontbijtplekje!


Leuke dingen doen in de omgeving

Dalfsen ligt tussen Zwolle en Deventer, met de natuur van o.a. de Sallandse Heuvelrug dichtbij. In dit indrukwekkende natuurgebied is een leuke wandelroute speciaal voor kinderen uitgezet en er zijn verschillende kinderfietsroutes, waaronder een pannenkoekenfietsroute. In de zomer kun je een ontspannen boottochtje maken over de Vecht en als jullie een dagje actie willen; Avonturenpark Hellendoorn ligt op een kwartiertje rijden!

In de dorpjes rond het vakantiehuis zijn leuke mogelijkheden voor dagjes uit. Er is een grote speelboerderij met dieren en allerlei speelattracties, er zijn verschillende zwembaden en een heel kidsproof restaurant; met tipi’s en prachtige speelapparaten in de tuin. In dit restaurant worden ook regelmatig originele activiteiten georganiseerd. De dorpen Olst en Ommen zijn ook zeker een bezoekje waard: je kunt er een ezeltocht maken of op ‘Koe-Safari’ gaan!

Bij aankomst ontvang je bovendien een zeer uitgebreide gasteninformatie waar ook nog tal van (insiders)tips staan. 

Klik door via de website button voor meer informatie over het vakantiehuis en om een reservering te maken!
Meer leuke tips

Uitgelicht

Pony vakantie

Pony vakantie

Borstelen, voeren, rijden en vooral knuffelen... je kunt bovendien overnachten in een speciale pony bungalow met uitzicht op je eigen verzorgpony!

Bekijk Camping Ommerland