Buitenverblijf HuiskenshofTerug naar het overzicht

Een prachtig verbouwde boerderij als perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg of vakantie in Limburg!
De boerderij, stallen en schuur in het Limburgse dorp Klimmen zijn verbouwd tot prachtige hippe, lichte vakantiewoningen voor 2, 4 of 6 personen. Fantastisch voor een vakantie met het gezin maar ook voor een familieweekend; je kunt alle kamers tegelijk huren en met z'n allen gebruik maken van de gezamenlijke ruimtes om te eten!

Elk gezin overnacht in een eigen vakantiewoning met eigen sanitair, keuken en terras. Daarnaast is de boerderij omgeven door veel ruimte en groen, waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Er staat een trampoline, een speelhuisje en er zijn spelletjes aanwezig. 

Vakantiewoningen

Bakhuis (4 pers.): Tweepersoonsbed en een luxe slaapbank, privé sanitair en privé terras met BBQ.
Schuur (2-4 pers.): Tweepersoonsbed en een luxe slaapbank, luxe badkamer (ligbad) en privé terras.
Koestal (4-6 pers.): Tweepersoonsbed, stapelbed en luxe slaapbank, privé sanitair, privé terras met BBQ.
Koetshuis: Dit is de ruimste vakantiewoning, met plaats voor 4-6 personen, 2 badkamers, privé terras met BBQ.


De recensies zijn lovend, bekijk ze op de website! Daar kun je meteen nog meer mooie foto's van de vakantiehuizen bekijken én direct een reservering maken.

Let op: Check-in is op maandag en vrijdag, check-out op maandag, vrijdag en zondag. Wil je liever op een andere dag komen? Bel dan even om mogelijkheden te bespreken! Reserveren geschiedt via een online reserveringssysteem, je ontvangt een bevestiging als de reservering rond is! 
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gezellige familiecamping in Drenthe

Gezellige familiecamping in Drenthe

Deze familiecamping met uniek strandbad, fijne speelvijver en veel speelplezier, ligt aan de rand van het Nationaal Park 'De Drentsche Aa' te midden van de bosrijke natuur.

Bekijk de accommodaties