East NomadsTerug naar het overzicht

Trek als een nomade naar deze pop-up camping in de Achterhoek. Prachtige accommodaties met privé-sanitair
De naam 'East Nomads' is niet zomaar gekozen; het concept trekt rond door binnen- en buitenland. Elke keer vestigen zij zich weer op een nieuwe bijzondere locatie. Die plek wordt zodanig omgetoverd dat jij daar met je gezin aan de drukte kunt ontsnappen.

Bij East Nomads geniet je van natuur, cultuur en avontuur. Pak de koffers en reis de East Nomads achterna; dit jaar is de bestemming de Achterhoek!

De Pop-Up glamping word dit jaar opgezet in Aalten. Het is een unieke belevingscamping geworden, midden in de natuur, omringd door bos en glooiende heuvels.

Mooie glamping accommodaties

Alle overnachtingsplekken van East Nomads zijn uniek. Ze hebben allemaal eigen sanitaire voorzieningen, fijn!
Kies voor de 4-persoons 'Dream Away' met glazen dak en hot tub, voor een tiny house voor een vakantie met 1 ouder en 1 kind of een 4-persoons nomadentent.

NIEUW: De nieuwste aanwinst van East Nomads is de 'Little Dutch Cube' die is ontworpen in samenwerking met Little Dutch: een sprankelend, typisch Nederlands merk met design voor de allerkleinsten. Deze Cube bestaat uit twee ‘cubes’: één voor de volwassenen en één voor de kids. In The Cubes vind je het leuke speelgoed van Little Dutch om de kids eindeloos veel plezier mee te laten beleven. Bij The Cubes hoort ook een hottub, waarvan jullie het hele verblijf lang onbeperkt gebruik kunnen maken!


Arrangementen en activiteiten bij East Nomads

Er is ontzettend veel te doen op de camping of in de omgeving. East Nomads verzorgt een basisprogramma met verschillende activiteiten en wie wil kan een uitgebreid arrangement boeken waarbij nog meer leuks voor je wordt georganiseerd. Voorbeelden van activiteiten op de camping of in de omgeving ervan zijn een bezoek aan de alpacaboerderij, suppen, zwemmen in het openluchtbad, een dagje met de kids naar speeltuin 'megapret' of naar Sevink Avonturenpark en de dag afsluiten met een swingende silent disco! Er is een animatieteam aanwezig om met de kinderen leuke dingen te ondernemen.

Klik door naar de website van East Nomads voor meer informatie en om je vakantie of weekend weg te boeken!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Win een Weekendje weg in Oktober!

Win een Weekendje weg in Oktober!

Schrijf je in en maak kans op een weekend weg met het gezin bij PUUR Terschelling! De eigenaren organiseren veel leuke activiteiten zoals wadlopen, garnalenvissen, huifkartochten en wandelen met de ezels!

Ik doe mee!