De Vier EikenTerug naar het overzicht

Op deze toplocatie overnacht je in een superluxe natuurlodge of groepsaccomodatie!
Overnachten midden in de natuur van Drenthe, sterren kijken vanaf het terras en opwarmen bij de kachel. Bij de Vier Eiken kun je zowel met je gezin terecht als met een groot aantal personen. Naast de natuurlodges voor 8 personen is er ook een prachtig, luxe huis dat geschikt is voor wel 27 personen!

Luxe wellness- natuurlodge

Waar je ook kijkt, overal komen natuurlijke elementen terug en in elke kamer staat een ander seizoen centraal. Deze vrijstaande huizen gaan op in de natuur! Op de veranda vind je een hottub en sauna om hélemaal in tot rust te komen.

Op pad met de schaapsherder

Achter ‘de Vier Eiken’ graast een grote schaapskudde. De herder neemt je mee en laat je allerlei bijzondere plekjes zien. Maak kennis met de border collies van de herder, die de schapen bij elkaar houden. Ook buiten het terrein valt van alles te beleven: in de omgeving vind je archeologische monumenten, landgoederen en middeleeuwse ontginningen. Je kijkt je ogen uit!Tip: Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe accommodaties, leuke aanbiedingen en nieuwtjes! 

De Vier Eiken

Oosteinde 14
8351 HB Wapserveen
Faciliteiten - Keuken met inbouwmagnetron
- Speksteenkachel
- Sauna en hottub
- Wandel- en fietstochten voor de hele familie
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De voorpret kan beginnen!

De voorpret kan beginnen!

Logeren bij de boer is een geweldige ervaring, zeker voor kinderen. Ruime tenthuisjes, kleinschalig... even écht tijd voor elkaar! De prijzen voor BoerenBed 2022 staan nu online, dus boek nu alvast jullie weekendje weg.

Bekijk de mogelijkheden!