De ZandheggeTerug naar het overzicht

Camping op de Veluwe met ruime kampeerplaatsen, gave huuraccommodaties en veel activiteiten!
Camping de Zandhegge is een overzichtelijke en kindvriendelijke camping op de Veluwe met in de schoolvakanties veel leuke activiteiten voor de kinderen.

Kindercamping

Als je kind niet in één van de speeltuinen of in Heggies speelschuur aan het ravotten is, is het misschien wel een rondje over de camping aan het touren met een skelter of loopfietsje, of aan het springen op supergave trampolines. Even langs de dieren in de dierenweide of op bezoek bij nieuwe vriendjes of vriendinnetjes!

Het openluchtzwembad en de sportvelden zorgen ook voor veel lol, en dan is er óók nog een animatieteam dat de allerleukste activiteiten organiseert; van zeskampen tot playbackshows en van een oud Hollandse spellendag tot avondspeurtochten!

Met het hele gezin op pad? Bij de receptie huur je een rugzakje waar o.a. een loepje, een insectenkijker, een speurkaart en een poepkaart in zit. Leuke wildspeurtocht!

Glamping en andere kindvriendelijke accommodaties

De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen voor zowel een tent, caravan en camper, maar je kunt ook mooie accommodaties huren. Van een prachtige stacaravan aan het sportveld tot aan het basic kamperen in een "Boerentent" of Hollandse Sleurhut. Kamperen met beetje luxe? Slaap dan in een chalet, (safari)tent, hut of lodge! 

De Veluwe

Camping de Zandhegge ligt aan de rand van de bossen maar ook aan de rand van prachtige heidevelden, landgoederen en weidegronden. Op de Veluwe vind je ook mooie zandvlakten zoals het Beekhuizerzand en het Kootwijkerzand. Een prachtig gebied om paard te rijden, te wandelen en te fietsen. In de omgeving zijn verschillende strandjes aan plassen waar je heerlijk kunt zwemmen, spelen en watersporten. 

Bekijk Camping de Zandhegge alvast vanuit de lucht voordat je doorklikt naar de website voor meer informatie en beschikbaarheid!

Camping De Zandhegge (Ardoer)

Langeweg 14
8166 GT Emst
Faciliteiten - Broodjesservice
- Restaurant
- Fietsverhuur
- Skelters en loopfietsjes
- Animatie
- Dierenweide
- Speeltuinen
- Indoor speelschuur
- Speurtocht te huur
- Buitenzwembad
- Sportvelden
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips