Camping de WildhoeveTerug naar het overzicht

Word natuurdetective op deze 5-sterrencamping op de Veluwe; zoek de dieren, klein en groot!
Je kinderen worden echte 'Woudlopers van het Loo' tijdens een verblijf op deze 5-sterren camping! 
Zij ontvangen bij aankomst op de camping een opdrachtenboekje waarmee ze op avontuur kunnen. Het speurprogramma  'Ontdek de kleine wonderen' is zeer divers en kan het gehele jaar door gedaan worden. 

De camping is voorzien van alle faciliteiten die de 5 sterren waarmaken; van zwembad met LED verlichte glijbaan tot waterspeeltuin en van fietscrossbaan tot animatieprogramma. Supercompleet!

Kamperen

Alle plaatsen zijn comfortplaatsen; je hebt een eigen tap en afvoer, maar ook elektra en WiFi. Voor rustzoekers zijn er speciale plekken, zo ook voor gezinnen met jonge kinderen. In het frisse sanitairgebouw is een speciale ruimte voor kinderen. 

Huur accommodaties

Bij de Wildhoeve kun je ook verschillende fijne accommodaties huren voor een luxe vakantie. Mooie safaritenten, sfeervolle boshutten of de heel originele 'artcamp'; een driedelig kunstwerk waar je in kunt overnachten! 

In de omgeving

De Camping de Wildhoeve ligt niet alleen midden in een bosrijke omgeving, maar ook dichtbij Apenheul, Burgers Zoo, De Julianatoren, Kasteel Cannenburch, Bakkerijmuseum en een Klimbos... leuke dagjes uit binnen handbereik!

Klik door naar de website en ontdek hoe mooi deze is!

Camping de Wildhoeve

Hanendorperweg 102
8166 JJ Emst
Faciliteiten - Winkel
- Wasserette
- Natuurspeeltuin
- Diverse speelplaatsen
- Zwembad
- Fiets en skelterverhuur
- Brasserie
- Animatie
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips