Camping de RuimteTerug naar het overzicht

Kom ontspannen, onthaasten en plezier maken op dit kleine kampeerparadijsje in Dronten!
De geschiedenis van deze plek is al bijzonder; het terrein waar je verblijft was vroeger een zandplaat op de bodem van de Zuiderzee! Hier is een klein paradijsje gecreëerd waar iedereen, jong, oud, met of zonder beperking, zal genieten van een ontspannen verblijf.

Vind de plek die bij je past
Zoek met je eigen kampeermiddel een fijne plek op een rustige plaats in het bos, of juist op een levendig veld met speeltoestellen en gezelligheid. Ook hier kunnen kinderen ongestoord veilig spelen; het terrein is autovrij. Houd je van het kampeergevoel maar heb je geen eigen tent of caravan? Huur dan een bungalowtent (4 pers.) of een kampeerbungalow (5 pers.).

Veel te spelen!
Je wilt natuurlijk niets liever dan je kinderen zien genieten terwijl ze lekker spelen. Dat zal zéker lukken op deze camping! Alsof de vele speeltoestellen en het waterspeelparadijs niet genoeg zijn is er tijdens schoolvakanties ook een geweldig recreatieprogramma. Van knutselen tot playbackshow en van speurtochten tot broodjes bakken; het team draait zijn hand er niet voor om. De meeste speeltoestellen en activiteiten van het recreatieteam zijn toegankelijk voor elk kind; ook dat met een lichamelijke beperking!

Zin in een leuke dag uit?
Het Veluwemeer ligt op maar 500 meter afstand. Hier vind je rustige zandstrandjes en allerlei watersportmogelijkheden. Ook het Dolfinarium, Aviodrome en Walibi zijn dichtbij!

Camping de Ruimte

Stobbenweg 23
8251PX Dronten
Faciliteiten - Wasserette
- Winkeltje
- Speelbad
- Recreatie
- Gratis WiFi
- Elke dag verse broodjes
- Restaurant
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning