Ferme Rochefort en ArdenneTerug naar het overzicht

België: Kleinschalige boerencamping met knusse tenthuisjes in de Belgische Ardennen

Even simpeler leven in de Ardennen

Boeren Didier en Arnaud verwelkomen jullie gezin graag op hun kleinschalige familieboerderij waar ze koeien, varkens en schapen groot brengen. De boerderij ligt op een rustige plek en is zeer kleinschalig met maar 6 tenthuisjes die alle zes een adembenemend uitzicht op het bos hebben.


Glampen in tenthuisjes

Deze boerencamping is aangesloten bij BoerenBed. Bij BoerenBed ervaar je het gevoel van kamperen, maar met de luxe van een cottage. Géén tent opzetten, wél slapen op goede matrassen, koken in een complete keuken en beschikking over een eigen douche en toilet! 


Ontdek de Ardennen

Op deze knusse boerencamping in de Ardennen kun je herten spotten, ravotten in de velden, jeu de boulen of badmintonnen, schommelen of fietsen. Én dieren verzorgen!

De Ardennen zijn beroemd om de mountainbikeroutes, maar in het bos van Saint-Hubert zijn ook veel wandelpaden. Je kunt hier ook uitstekend vissen of op kajaktocht. Vergeet ook niet om de Grotten van Han en het dierenpark te bezoeken. Nog niet uitgekeken? Je kunt een bezoek brengen aan het landgoed Forneau Saint-Michel.

Al zin gekregen in een trip naar de Ardennen? Klik door naar de website van de boerencamping in België en check de beschikbaarheid!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Knus & kindvriendelijk

Knus & kindvriendelijk

Deze rustige, kleinschalige camping in Zeeland is geweldig voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar!

Urenlang speelplezier!