Koe in de kostTerug naar het overzicht

Handen uit de mouwen; verzorg je 'eigen' koe tijdens je vakantie in Overijssel!
Verblijf je op deze boerderij dan krijg je bij je vakantiehuisje een ‘eigen’ koe. Bijvoorbeeld koe Laura of koe Rozetta. Je kunt haar vanuit je vakantiehuisje spotten door haar vlekken te herkennen, maar je mag boer Frans of boerenzoon Lenn ook echt meehelpen met het melken van je eigen koe en de andere koeien.

Handen uit de mouwen!

Uiteraard zijn er nog genoeg andere boerderijklusjes te doen, zoals het voeren van de kalfjes en de kippen. Het uitlaten van de twee lieve bordercollie honden Evi en Kiddik. Of boerin Truus helpen in haar moestuin met het zaaien van de zaadjes en het oogsten van alle lekkere groenten en fruit.

Naast boerderijklusjes zijn ook heel veel skelters, een voetbalveldje, een trampoline, een grote bult zand waar je op kan spelen en in de stallen vind je ook een grote strohut waar jong en oud zich volledig uitleeft, zelfs bij slecht weer. Neem kleding mee die vies mag worden, want dat dat zal gebeuren is zeker! 

Accommodatie

Je verblijft op deze boerderij in een 'grondulow'. Een halfrond vakantiehuisje met boomstammendak, compleet en comfortabel ingericht. Het enige dat er niet is is een tv; je komt hier om op de boerderij de handen uit de mouwen te steken en daarna echt tot rust te komen! Één van de grondulows is rolstoelvriendelijk.

Ben je klaar om aan de slag te gaan, vies te worden en vooral veel te genieten? Klik door naar de website en boek je verblijf!

Tip: Volg jij Kidsproofvakantie.nl al op Facebook?

Koe in de kost

Stokvisweg 10
8111 RS Heeten
Faciliteiten - Wifi is beschikbaar maar kan ook uit (rust!)
- Overalls te bestellen op de site
- Oppasservice
- Huisdieren welkom (tegen schoonmaakkosten)
- Bedlinnen kan gehuurd worden, handdoeken niet
- Baby bedje en kinderstoel te huur
- Opruimservice tegen betaling
- Spelletjes, boeken en tijdschriften aanwezig
- Wasmachine aanwezig
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips