Boerderijcamping MariekerkeTerug naar het overzicht

Op de boerderij en vlak bij het strand; deze kampeerboerderij heeft het echt allemaal!
Deze gezellige familiecamping ligt op het Zeeuwse eiland Walcheren, vlak bij de steden Middelburg en Vlissingen. Veel natuur en strand, maar ook gezellige steden zijn dus binnen handbereik! 

De boerderij beschikt over een speeltuin, waterpretweide, grote speelschuur met glijbaan, hooizolder en maisbad en natuurlijk heel veel leuke en lieve dieren!Boerencamping

De camping, met totaal 25 plaatsen, beschikt over 12 luxe safaritenten van Farmcamps, waar je zo in kunt! Deze ruime (50 m2) tenten zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en hebben een uitgebreide uitrusting, zodat je zelf bijna niets hoeft mee te nemen. Daarnaast zijn er 5 zeer luxe lodgetenten en 6 luxe barntenten.

Omdat je vast het eiland wilt verkennen en lekker naar het strand wilt fietsen zijn er fietsen te huur, zélfs elektrische én een bakfiets! 

Tip: Volg ons op Instagram en deel je leukste vakantiefoto's met de #kidsproofvakantie.nl! 

Mariekerke

Mariekerke 24
4365 NL Meliskerke
Faciliteiten - Complete keukeninventaris
- Speeltuin
- Waterpretweide
- Maisdoolhof
- Bloemenpluktuin
- Theetuin met terras
- Veel speelgoed
- Fietsverhuur
- Boerderijwinkel
- Wasmachine en droger te gebruiken
- Bedlinnen zelf meenemen!
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips