Slapen in een hooibergTerug naar het overzicht

Overnachten bij Erve Woolderink, dat is nog eens de ultieme boerderij-ervaring!
Erve Woolderink is een groot boerenerf waar je met kids geweldig kunt overnachten. De boerderij is een rijksmonument, en wordt al eeuwen door de familie Woolderink bewoond. Een kudde Schotse Angus koeien graast gezellig rond op het erf.

Slapen in de Reggehooiberg
Overnachten op de boerderij is leuk, maar slapen in een hooiberg nóg net iets leuker. Reggehooibergen hebben de bekende grote palen en een rieten dak, wat voor een knus en romantisch gevoel zorgt. De accommodatie beschikt over een woonkamer, open keuken, badkamer met douche én sauna en een groot terras.

Spelen op de boerderij
Kids die logeren op Erve Woolderink kunnen spelenderwijs over de natuur leren. Eieren rapen bij de kippen, kennis maken met de Aberdeen Angus koeien en de kalfjes voeren. Op en langs het riviertje kan je kanoën, zwemmen, vissen of een tocht met de fluisterboot maken.Overnachten aan de kust? Hier vind je accommodaties aan zee!

Erve Woolderink

Kloosterhoeksweg 6
7642 LZ Wierden
Faciliteiten - WiFI
- Luxe badkamer met Finse sauna
- Vaatwasser en combi magnetron
- Fietsverhuur
- Speelmogelijkheden
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Weg van de massa!

Weg van de massa!

Op de glampings van Geardropper geniet je met je gezin van de prachtige natuur, leuke activiteiten en slaap je in een sfeervolle & comfortabele tipi tent! Er is nog beschikbaarheid deze zomer!

Bekijk de glampings in Nederland!