De Trijehoek AppartementenTerug naar het overzicht

Kinderen spelen heerlijk op deze vakantieboerderij met ruime appartementen, vlakbij Leeuwarden

Een comfortabele vakantie bij de boer 

Willen jullie graag eens logeren op een boerderij maar dan wel met evenveel comfort als dat je thuis hebt? Kom dan naar Friesland, want vlakbij Leeuwarden vind je De Trijehoek met zijn mooie vakantie-appartementen! 

Boerin Irene en boer Tseard wonen samen met hun kinderen op deze boerderij en zij houden hier wel 190 melkkoeien. De trotse boeren laten je graag het Friese boerenleven ervaren dus je mag altijd even een kijkje achter de schermen komen nemen!

Gezellig: op de boerderij wonen ook nog 2 katten, eendjes en in de directe omgeving schapen van een andere boer. In de boomgaard vind je een speeltoestel met glijbaan en schommel en er ligt een waterfiets in de gracht.


Appartementen van De Trijehoek

Alle appartementen op deze boerderij hebben een eigen karakter, maar ze hebben in ieder geval met elkaar gemeen dat ze lekker comfortabel en sfeervol zijn ingericht. De appartementen hebben allemaal twee verdiepingen en openslaande deuren naar een eigen terras. De appartementen hebben 4-, 6- of 8 slaapplaatsen. 

Vakantie in Friesland

De boerderij ligt op een centraal punt in Friesland waar verschillende wandel- en fietsroutes op uit komen. En weet je wat ook heel leuk is? Met een bootje de omgeving verkennen! Verder is Leeuwarden dichtbij en is er in de nabije omgeving (op fietsafstand) enorm veel te doen... en wie weet maken jullie nog eens een uitstapje naar een Waddeneiland?

Klik door naar de website van De Trijehoek om de verschillende appartementen te bekijken!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning