Het BoshuisTerug naar het overzicht

Luxe kamperen bij de boer; maak een wandeling met een ezeltje en pluk je eigen fruit
Het Boshuis Collection is een kleinschalig fruitteelt bedrijf in Vierakker. Achter de boerderij vind je een halve hectare grond vol met allerlei soorten groenten en fruit. Je mag hier zelf lekker plukken!

Kamperen op de boerderij in Gelderland

Bij het Het Boshuis Collection geniet je vanuit een comfortabele, compleet ingereichte tent van rust en ruimte. Ook kun je na een lange boswandeling in het groen genieten van een welverdiend saunabezoek op de boerderij. Of speel met de boerderijdieren! Er lopen ezels, geitjes, kippen en een haan. Kinderen kunnen helpen om de dieren te voeren of een wandeling maken met een ezel.

Leuke uitjes vlakbij Zutphen

Deze Collection boerderij is gelegen op slechts 7 km van hanzestad Zutphen, waar je een leuk tochtje kunt maken met een fluisterboot! Je kunt in de omgeving heerlijke boswandelingen maken maar ook de wandelroute Hackfort (12 of 15 km) volgen langs Kasteel Hackfort, waar op zaterdag, mits voldoende water, de watermolen draait. Deze route en andere routes zijn bij ‘t Boshuis te verkrijgen.

Klik door naar de website voor meer info of om een reservering te maken bij Het Boshuis!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning