De KalverweideTerug naar het overzicht

Een paradijs voor dierenliefhebbers; je kunt zelfs een verzorgkonijntje naast je tent houden!
Vlakbij de Drentse Weerribben, in het karakteristieke boerendorpje Kallenkote, ligt deze melkveehouderij. De Kalverweide ligt op ongeveer een kwartiertje rijden van Giethoorn en op loopafstand van het bos.


Boerencamping in Drenthe

Dol op dieren? Dan zit je hélemaal goed op deze boerderij met het knuffellammetje Lotte, het knuffelvarkentje Lapje, wandelezel Lucky, konijntjes, kippen en cavia’s. Pony Polly wil ook heel graag geknuffeld en gepoetst worden.

Zelfstandig paardrijden is ook mogelijk, dit kun je doen op slechts 10 autominuten afstand. Ook is er de mogelijkheid om een privé konijntje te huren, die in zijn hok naast jullie tent zal worden geplaatst. Elke dag lekker knuffelen met je eigen konijntje dus! Op De Kalverweide wonen heel veel jonge koeien en kalfjes die gevoerd mogen worden. Trek je overall dus maar aan! Nieuw is een ritje met de huifkar achter de trekker. Boer Goos neemt je graag mee door de mooie omgeving! 


Glamping; Luxe genieten!

De BoerenBed Tenten zijn volledig ingericht en staan in de wei, zodat je de koeien van dichtbij kunt zien. Naast elke tent mag een kampvuur gemaakt worden: gezellig voor een zwoele zomeravond en om marshmallows op te roosteren. Er is ook een tent met sauna, dat wordt éxtra luxe genieten! 

Leuke uitjes vlakbij Giethoorn

Door natuurgebied De Weerribben, Nationaal Park Dwingelderveld of natuurgebied Het Drentsch-Friese Wold kun je kílometers fietsen. In het 'Venetië van het Noorden' kun je lekker het water op met een boot of kano. Beklim ook zeker een keer de uitkijktoren!

Klik door naar de website om jouw glamping tent op deze vakantieboerderij te boeken!

Boerenbed - De Kalverweide

Kallenkote 48
8345 HD Kallenkote
Faciliteiten - Boerderijwinkel
- Sauna
- Hot Tub
- Pizza oven
- Knuffelweide
- Fietsverhuur
- Kinderbedje- stoel- en box te huur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips