Boerderij BotterheerdTerug naar het overzicht

Je kunt nergens beter buiten spelen dan op deze kleinschalige boerderijcamping in Groningen!
Ontdek koeienboerderij Botterheerd in het Groningse Oostwold! Boer en boerin Bartjan en Bertha wonen hier met veel plezier samen met hun dochters en honden. Op de boerderij wonen ook ruim 70 melkkoeien en ongeveer 40 stuks jongvee. Het hele jaar door worden er kalfjes geboren, dus wie weet tref je het en kun je op kraamvisite!


Dit doe je op boerderij Botterheerd

Bij Botterheerd kunnen kinderen echt héérlijk buiten spelen. Kliederen met zand en water, knuffelen met de dieren in de knuffelschuur of met een visnetje op ontdekking bij de sloot om visjes en waterdieren te zoeken. Bij mooi weer kun je zelfs suppen in de wateren van Groningen, rechtstreeks vanaf de boerderij. Ook als het een keertje regent, heb je volop plezier bij Botterheerd. Leen een gezelschapsspel in de boerderijwinkel, of koop er knutselpakket, waarmee je in jouw Tenthuisje lekker aan de slag kunt.

Bartjan en Bertha kunnen altijd wel een helpend handje gebruiken bij het voeren van de koeien, de kalfjes melk te geven, of het voeren van de andere dieren, zoals de grappige parelhoenders. 


Vers eten van de boerderij

In het boerderijwinkeltje kun je vers brood bestellen en ook aan ontbijt is gedacht. Je moet alleen nog even verse eitjes ophalen uit het kippenhok. Of maak met het pannenkoekenpakket uit de boerderijwinkel jouw eigen pannenkoeken, bereid met verse koeienmelk.


Glamping in een Tenthuisje

Op deze kleinschalige boerencamping staan 5 Tenthuisje, met elk ruimte voor 6 personen. Alle tenthuisjes hebben lekkere bedden, een keukentje en een eigen toilet. Er zijn Tenthuisjes met privédouche. 


Ontdek Groningen

Oostwold is een klein dorpje in Groningen. Je vindt er een gevarieerd landschap met uitgestrekte weilanden, pittoreske dorpjes, meren en natuurlijk de Waddenzee. Alle ruimte om samen te wandelen, fietsen of te genieten op het water. Heb je behoefte aan wat meer reuring? Met 15 minuten autorijden vanaf Botterheerd sta je aan de voet van de Groningse Martinitoren, midden tussen de leuke winkels en horecazaakjes!

Boerenbed Botterheerd


Oostwold
Faciliteiten Vissen
Dichtbij water
Boerderijwinkeltje
Pizza oven
Bestel vers brood
Speeltuin
Honden niet welkom
Groot kippenhok
Eitjes rapen
Tour door de boer
Voer de dieren
Naar de website Direct mailen Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning