Slapen tussen de schapenTerug naar het overzicht

Kom kamperen bij de Nieuwenhof of verblijf in de B&B bij de Uitblaterij!
Schaapsherder Marianne heeft in het Brabantse Mill een ware schapenbeleving neergezet. Zij maakt op de belevingsboerderij haar eigen kaas, zorgt er voor een lekker bakkie koffie op het fijne terras maar heet je ook van harte welkom om te komen logeren!

Bijzonder overnachten
Slapen kun je in je eigen tentje op het kleine kampeerveld met 12 kampeerplaatsen. Er is een kleine overkapping met doucheruimte en een 'poepdoos'.

Zoek je entertainment? Dat moet je buten de camping zoeken. Op de camping vind je wél pure rust, natuur en blatende buren!

Houd je niet van slapen in een tent?
Kom dan logeren in de 'Schaapskooitjes' op pootjes! Deze super schattige B&B verblijven hebben 2-persoons bedstedes, voorzien van lekkere warme dekbedden. Waar denk jij dat ze van gemaakt zijn?

Grote families die wel eens tussen de schapen willen slapen kunnen verblijven in d'n Uitblaterij, een grote groepsaccommodatie. Deze accommodatie zal binnenkort een grote make-over ondergaan, houd de site dus goed in de gaten!

Belevingsboerderij de Nieuwenhof

Nieuwenhofweg 5
5451 GG Mill
Faciliteiten - Koffie en Theehuis
- Kaas- en ijs boerderij
- Schapen
- Klein sanitaitgebouw
- Wifi op 't terras en in groepsaccommodatie
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Last-Minutes

Leuke Last-Minutes

Naast dat dit een superleuk, kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark is, met mooie vakantiehuizen, bieden ze nu ook leuke kortingen op de huurprijs bij aankomsten binnen 4 weken!

Bekijk de aanbiedingen!