Stedentrip Rotterdam met kids!

2 mei 2019
Natuurlijk tippen we de leukste hotels in Rotterdam, maar ook de meest originele manieren om deze havenstad te ontdekken! Dát maakt je citytrip met kinderen nóg leuker!

Kindvriendelijke Stadstours Rotterdam


Tijdens je stedentrip wil je vast de stad en al haar bezienswaardigheden gaan verkennen. In Rotterdam hoef je dat niet wandelend met een kaart in de hand te doen, er zijn héle leuke andere manieren voor!
Onze collega's van Kidsproof Rotterdam tipten ons de leukste kindvriendelijke stadstours!

De coolste stadstour in de zomer; de IJsjestram
Een hele coole stadstour in de zomer is met de ijsjestram! Terwijl je van een lekkere sorbet geniet, tingelt de tram langs alle leuke bezienswaardigheden van Rotterdam. De gids vertelt verrassende weetjes!Kangoojump

Lopend door de stad? Dat doet iedereen al... jij kan dat anders! Bind de speciale Kangoojump schoenen met veersysteem onder je voeten en verken de stad al springend! Leuk voor iedereen van 8 tot 80 jaar!Watertaxi

Bekijk Rotterdam vanaf het water! Met 50 aanlegplaatsen in en om Rotterdam is de Watertaxi een superleuke manier om de omgeving te verkennen, van de skyline tot de stormvloedkering!De amfibiebus

Tijdens de rit met deze bijzondere bus door Rotterdam zie je de mooiste plekken van de stad. En dan… splash… een spectaculaire duik de Maas in! De bus blijkt een zeewaardige boot!Kindvriendelijke hotels in Rotterdam met een maritiem tintje

Plan je een stedentripje Rotterdam met je kinderen? Deze kindvriendelijke, héél bijzondere hotels in Rotterdam zijn te gek voor een weekendje weg met je gezin.
1. Logeerboot Visithor  is niet zomaar een hotel in Rotterdam; het maakt het je mogelijk de havenstad vanaf het water te beleven! De boot ligt op loopafstand van heel veel leuks dat de stad je te bieden heeft!
2. De SS Rotterdam, het iconische vlaggenschip van de Holland-Amerikalijn, is omgetoverd tot een fantastisch hotel in Rotterdam! Er zijn restaurants, een zwembad en een Playmobil room!
3. De Wikkelboat. Een wikkelboat is een Tiny House op het water. Een hele bijzondere accommodatie voor een weekend Rotterdam! Er zijn verschillende wikkelboats en ligplaatsen, check de site om voor jullie gezin de best passende te vinden. Tip: Zoek je nog andere leuke uittips en/of kindvriendelijke restaurants in Rotterdam? Kidsproof Rotterdam geeft tips!