Slapen in een stro-igloTerug naar het overzicht

Overnachten in het stro is niet alleen iets van vroeger, het is juist comfortabel en knus!
Op deze locatie in het Groningse land vind je allerlei manieren om vakantie te kunnen vieren, maar je overnacht altijd in het stro. Het is niet alleen iets van vroeger, slapen in het stro is juist heel comfortabel en bijzonder!

Bijzonder overnachten in een stro-iglo 

Bij de Hayema Heerd kun je slapen in een iglo, gemaakt van pakken stro in plaats van ijs. Je bed is ook van stro, maar dan wel met een lekker zacht matrasje en comfortabel dekbed. In de top van de iglo zit een raam, waardoor je 's nachts mooi naar de sterren kunt kijken. Binnen is het warm en gezellig, buiten kan je heerlijk van je ontbijtje genieten aan de picknicktafel. Het (verwarmd) sanitair is vlakbij. Kampeer je graag? Dat kan; in je eigen caravan of tent, óf in een huifkar!

Fijne plek voor kinderen!

Alsof spelen met zand en water in het 'Barn & Beach' indoor strand niet voldoende is, kun je bij de Hayema Heerd ook lekker buiten spelen; vlotvaren, balspelen doen, bouwen met strobalen, tafeltennissen en meer!

Op vakantie op het Hollandse strand? Hier vind je accommodaties aan de kust

Hayema Heerd

Jensemaweg 3
9883 TH Oldehove
Faciliteiten - Opgemaakte strobedden
- Eethoek
- Elektra
- Verwarming
- Kleine koelkast
- Sanitair en blokhut om in te koken vlakbij
- Binnenruimte om in het stro te spelen
- Buitenspeelruimte
- Tafeltennis, airhockey e.d.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstvakantie-tip

Kerstvakantie-tip

Ben je op zoek naar een prachtig vakantiehuis voor een gezellig familieweekend... dan moet je zeker eens een kijkje nemen op dit kleinschalig & kindvriendelijk vakantiepark!

Bekijk de vakantiehuizen