6x Glamping bij de boer

22 april 2024
Logeren bij de boer op hotelniveau of 'boer'gondisch kamperen in een 'Pod'. Op deze kampeerboerderijen logeer je in fijne glamping accommodaties!
Landrijk de Reesprong in Twente

1. Boergondisch kamperen

Met hun recreatieboerderij, boerderijwinkel én kleinschalige camping leveren Johan en Caroline een totaalbeleving! De speeltuintjes, dierenweide en diverse activiteiten maken kamperen met kinderen hier een feest! Lees meer over Camping Johan en Caroline


2. Bij de boer op Terschelling

Alsof een vakantie op een eiland nog niet speciaal genoeg is, kun je op deze camping ook nog eens slapen in wel heel bijzondere accommodaties! Je maakt het boerenleven van dichtbij mee op Schapen- en koeienboerderij Halfweg



3. Vakantie in een hooiberg

Een kudde Angus koeien graast loom het terrein van Erve Woolderink leeg. Ze trekken zich niets aan van kinderen die hier spelen, vissen, fietsen en kanoën, maar vormen wel een mooie achtergrond voor het uitzicht vanuit je Reggehooiberg! 


4. Ervaar het boerenleven in Twente

Landrijk de Reesprong heeft voor jullie geen geheimen; tijdens jullie verblijf spelen jullie voor boer of boerin, dus je mag meehelpen, je eieren zelf rapen voor het ontbijt, overal rondneuzen en ravotten. Het is heerlijk om door de velden te struinen en de stro-kriebels te voelen. Zo beleef je de boerderij optimaal!


5. Uitzicht op de Martinitoren

Boer en boerin Bartjan en Bertha kunnen altijd wel een helpend handje gebruiken bij het voeren van de koeien, de kalfjes melk te geven, of het voeren van de andere dieren, zoals de grappige parelhoenders. Op de Groningse, kleinschalige boerencamping Botterheerd staan 5 gezellige Tenthuisje, met elk ruimte voor 6 personen. 



6. Op hotelniveau

Logeren bij de boer op hotelniveau, onder de sterren of terug naar de natuur? Bij Erfgoed Bossem, een biologische veehouderij, heb je allerlei keuzes voor een heerlijke vakantie op de boerderij. Ontdek wat er allemaal te doen is in de natuur. Doe mee aan de Oerrr Kindermiddag met Kriebelbeestjes, Waterpret, Sterrenhemel en Boeren Spelen of neem een kijkje bij de kleinvee vertroetel wei.




Op Kidsproofvakantie.nl vind je nog veel meer leuke tips voor een nachtje of weekendje weg en vakantie met kinderen in Nederland. Fijn geordend in 7 inspirerende categorieën!