3x gezellige familiehotels met familiekamers

27 april 2020
Een nachtje weg met je gezin of een weekend met de familie? In deze hotels zullen jouw kids zich opperbest vermaken!
Van een hotel verlang je over het algemeen niet veel meer dan een goed bed, een frisse badkamer en misschien een lekker ontbijt. Maar wanneer je er met kinderen wilt verblijven veranderen je wensen! De kamer moet groot genoeg zijn en daarnaast is het ook wel heel fijn als je weet dat je kinderen zich er kunnen vermaken. Een speeltoestel, een zwembad of andere kindvriendelijke faciliteiten; kijk eens wat déze 3 hotels te bieden hebben! 

Holiday Inn Leiden

Het feest voor de kinderen begint al bij check-in; ze worden ontvangen met een leuk en lekker presentje. Het feest voor de ouders is compleet bij check-out; daar zullen zij op de rekening géén kosten treffen voor kinderen die bij hen op de (familie)kamer hebben geslapen en die gezellig met hen hebben gegeten in het hotelrestaurant. Kids stay free & Kids eat free! Het hotel maakt het je gemakkelijk om de omgeving te verkennen doordat zij beschikken over (kinder)fietsen, -zitjes, en -helmen. Maar ook ín het hotel is voldoende vermaak; in de Jungle Club vermaken kinderen zich met een ballenbak, glijbaantje, spelcomputers, tafeltennis en diverse spelletjes. Vergeet ook de zwemkleding niet in te pakken; er is een heerlijk verwarmd binnenzwembad! 
Lees meer over Holiday Inn LeidenGuesthouse Hotel Kaatsheuvel

Bij Kaatsheuvel denk je aan... de Efteling! Op loopafstand van het pretpark ligt dit fijne familiehotel dat als enige in Nederland een kamer heeft met een 6-persoons bed. Dát is nog eens gezellig in slaap vallen na een dag vol sprookjesachtige indrukken! Heb je voor het slapen nog trek? Plof lekker neer op het terras. Op de menukaart is rekening gehouden met de kleinere maag van kinderen en óók met hun energie; na het eten kunnen zij heerlijk spelen op de verschillende speeltoestellen. Bij het Guesthouse hotel zijn verschillende arrangementen te boeken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een overnachting inclusief twee dagen entree voor de Efteling, of één dag Efteling en de volgende dag een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen. Nieuw zijn de 'Naar Buiten' en 'Hart van Brabant gezinsvakantie' arrangementen. 

Lees meer over Guesthouse Hotel KaatsheuvelAparthotel Delden

Dit familiehotel in Twente is bij uitstek dé 'place to be' voor een heerlijk weekend weg met je gezin of zelfs een paar dagen samen zijn met de hele familie. De kindvriendelijke gezinskamers bieden ruimte aan 4, 5 of 6 personen. Als de kinderen in bed liggen, kunnen de volwassenen nog lekker napraten in de aparte zitkamer. Actieve familieleden kunnen zich uitleven in het binnen- of buitenzwembad, op de bowlingbaan, op het tennis- of voetbalveld of op de 9-holes Supa-golfbaan. De kinderen hebben de tijd van hun leven in het indoor-speelterras met klimtoestel, kleurhoek, gameconsole en meer!

Lees meer over Aparthotel DeldenWij hopen dat we je een beetje op weg hebben kunnen helpen bij jouw keus voor een weekend weg met familie in een kindvriendelijk familiehotel. 

Lees ook eens ons blog over gezellige overnachtingsadressen vlakbij een pretpark!